طرز تهیه چیز کیک هندوانه

 طرز تهیه چیز کیک هندوانه


  • بیسکوییت پتی‌بور: یک سوم پیمانه خرد شده
  • پنیر خامه‌ای: 200گرم کم‌چرب
  • پنیر خامه‌ای: 500 تا 600 گرم
  • مایع جایگزین تخم‌مرغ: یک و نیم پیمانه (معادل شش تخم‌مرغ)
  • عصاره وانیل: 2 قاشق چای‌خوری
  • پوست لیمو: 2 قاشق غذاخوری رنده شده
  • اسپری:  روغن پخت و پزبه مقدار لازم
  • شیر: سه چهارم پیمانه کم‌چرب
  • آب ‌لیمو: یک چهارم پیمانه
  • شکر سفید: یک و نیم پیمانه
  • مواد لازم برای تهیه رویه چیزکیک

  • نشاسته ذرت : 6 قاشق چای‌خوری
  • آب ‌لیمو : 6 قاشق چای‌خوری
  • شکر : 6 قاشق غذاخوری
  • هندوانه(خرد شده) : 2 پیمانه
  • آب هندوانه : 3 پیمانه

طرز تهیه چیز کیک هندوانه

 

دستور تهیه چیز کیک هندوانه

در اولین مرحله برای تهیه چیز کیک هندوانه باید فر خود را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود و بعد به سراغ انجام مراحل بعدی بروید. قالب مناسبی که برای چیز کیک هندوانه با این مقادیر باید در نظر بگیرید یک قالب کمربندی با قطر 25 سانتی متر است و باید داخل آن را چرب کنید و کف قالب کمی بیسکویت خرد شده بریزید و آنها را محکم صاف کنید طوری که بیسکوییت ها در کف ظرف پرس شوند.

سپس باید داخل یک کاسه بزرگ شکر و پنیر خامه‌ای را بریزید و با استفاده از همزن برقی آنها را مخلوط کنید تا یک حالت کرمی و یکدست حاصل شود.

در ضمن باید در ادامه شیر کم‌ چرب، آب لیموترش تازه، پوست لیموترش و عصاره وانیل را هم به این مواد اضافه کنید و مجددا آنها را مخلوط کنید و بعد جایگزین تخم مرغ هم به چیز کیک اضافه کنید و آنها را با همزن مخلوط کنید تا محتویات خوب ترکیب شوند و موادی که به دست آمده را درون قالب کمربندی روی لایه بیسکویتی بریزید.

برای پختن چیزکیک باید یک ماهیتابه بزرگ را انتخاب کنید

و درون آن تا نصفه آب بریزید و بعد قالب کمربندی را آرام درون آن بگذارید و ماهیتابه را داخل فر قرار دهید تا وقتی که چیز کیک طلایی رنگ و سفت می شود و سطح آن ترک بر می دارد که حدود یک ساعت و نیم زمان برای پختن آن زمان احتیاج دارید.

وقتی که پخت باید قالب را از فر بیرون بیاورید

و حدود 3 ساعت درون یخچال بگذارید بعد از اینکه چیز کیک آماده شد باید سس هندوانه را هم تهیه کنید که به این منظور باید آب هندوانه، نشاسته ذرت، آبلیمو و شکر را درون غذاساز ریخته و آنها را خوبی مخلوط کنید تا یکنواخت شود و بعد سس هندوانه ای که تهیه شده را درون یک قابلمه کوچک بریزید و روی شعله متوسط گاز قرار دهید و خوب حرارت دهید تا غلیظ شود.

هندوانه بعد از فریز شدن

هندوانه بعد از فریز شدن باید از روی شعله برداشته شود و آن را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و قبل از اینکه چیز کیک هندوانه را سرو کنید باید عصاره لیمو و هندوانه هم به سس اضافه شوند و خوب مخلوط کنید و برای سرو کردن این چیز کیک باید اول چیز کیک را از قالب در بیاورید و یک لایه سس هندوانه روی آن بریزید.

 

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.55 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا