طرز تهیه سوپ نودل ویتنامی:

گوشت: گوساله ۹۰۰ گرم

پیاز درشت: ۱/۲

سیر: ۲ سر

هویج درشت :۱ عدد

پیازچه: ۲ عدد

مارچوبه: ۵۰۰ گرم

قارچ: ۸۰۰ گرم

نودل: ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه

دیگ را پر از آب کنید و گوشت، پیاز، سیر و هویج (بدون اینکه پوست بگیرید) درون آب بیاندازید. دیگ را روی شعله قرار دهید و اجازه دهید حدود ۹۰ دقیقه بجوشد.

سپس دیگ را از روی شعله بردارید؛ گوشت گوساله را در ظرفی جداگانه به قطعات کوچک برش بزنید؛ آب سوپ را از یک صافی پارچه‌ای رد کنید.

آب صاف شده را دوباره در دیگ بریزید. پیازچه و مارچوبه را خورد کنید و به همراه گوشت به آب سوپ اضافه کنید.

قارچ‌ها را خورد کنید و در ماهیتابه‌ای که با روغن چرب کردید کمی تفت بدهید تا هر دوطرف قارچ‌ها طلایی شود.

قارچ‌ها را به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ جوش آمد نودل‌ها را به آن اضافه کنید و پس از ۱ دقیقه سوپ را از روی شعله بردارید.

این سوپ را باید داغ سرو کرد.