سوپ نودل ویتنامی

سوپ نودل ویتنامی

مواد مورد نیاز


  • گوشت: گوساله ۹۰۰ گرم
  • هویج درشت: ۱ عدد
  • مارچوبه: ۵۰۰ گرم
  • پیاز درشت: ۱/۲
  • قارچ: ۸۰۰ گرم
  • نودل: ۵۰۰ گرم
  • پیازچه: ۲ عدد
  • سیر: ۲ عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه

دیگ را پر از آب کنید و گوشت، پیاز، سیر و هویج (بدون اینکه پوست بگیرید) درون آب بیاندازید، دیگ را روی شعله قرار دهید و اجازه دهید حدود ۹۰ دقیقه بجوشد.

سپس دیگ را از روی شعله بردارید؛ گوشت گوساله را در ظرفی جداگانه به قطعات کوچک برش بزنید؛ آب سوپ را از یک صافی پارچه‌ای رد کنید.

آب صاف شده را دوباره در دیگ بریزید. پیازچه و مارچوبه را خورد کنید و به همراه گوشت به آب سوپ اضافه کنید.

قارچ‌ها را خورد کنید و در ماهیتابه‌ای که با روغن چرب کردید کمی تفت بدهید تا هر دوطرف قارچ‌ها طلایی شود.

قارچ‌ها را به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ جوش آمد نودل‌ها را به آن اضافه کنید و پس از ۱ دقیقه سوپ را از روی شعله بردارید.

این سوپ را باید داغ سرو کرد.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
[digikala71613368202]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا