پودینگ کاراملی دو رنگ

مواد لازم پودینگ کاراملی دو رنگ۴

تخم مرغ: 1عدد
شیر: ۳ لیوان
شکر: ۱ لیوان
نشاسته: ۲ قاشق سوپ خوری
شکلات: ۸۰ گرم
خامه‏: ۱/۲ 
وانیل: ۱/۸ قاشق چای خوری1. شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاراملی شود. سپس دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده بریزید تا کاملا بجوشد و شکر در شیر حل شود.

2. در یک کاسه وانیل، یک پیمانه باقی‌ مانده از شیر،خامه، تخم‌مرغ و نشاسته را کاملا هم بزنید. سپس نیمی از مواد را به شکر کارامل شده اضافه کنید و نصف دیگر را در یک قابلمه جداگانه ریخته و شکلات تخته ای را به آن اضافه کنید.

3. هر دو قابلمه را روی حرارت قرار دهید و زمانی که غلظت هر دو مواد مثل فرنی شد، آن ها را از روی حرارت برداشته،نصف لیوان را با یکی از مواد و نصف دیگر را با مواد کاراملی پر کرده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
بعد از خنک شدن می توانید آن را با خامه فرم گرفته و خرده های شکلات یا انواع میوه تزیین و سرو کنید.