سالاد بادمجان کبابی ترکی

سالاد بادمجان کبابی ترکی

مواد مورد نیاز


  • سس انار (رب انار): ۱ قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز (فلفل ترکیه ای): ۳-۴ عدد
  • روغن زیتون: ۳-۴ قاشق غذا خوری
  • جعفری: به مقدار مورد نیاز
  • آب لیمو: ۱/۲ لیمو متوسط
  • سیر درشت: ۱ حبه
  • بادمجان: ۴ عدد
  • ذرت: ۱ قوطی
  • پیاز:۱ عدد
  • پودر فلفل قرمز پرک شده: به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی:

بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید.

پیاز را خلالی خرد کنید، سیر و جعفری را خرد کنید.

مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.

داخل ظرف سرو بریزید، می توانید با نعناع تازه سرو کنید.

نکات:

برخی فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را همراه بادمجان کباب کرده و ساطوری می کنند.

می توانید تخم مرغ پخته خرد شده هم به سالاد بادمجان کبابی اضافه کنید.

در صورت تمایل ترکیب گشنیز و جعفری خرد شده در سالاد بریزید.

می توانید به جای رب انار و آبلیمو از سس زیر استفاده کنید:

۳ قاشق ماست، یک حبه سیر رنده شده، یک قاشق چایخوری نعنا خشک، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی فلفل و نمک را باهم مخلوط کرده و با سالاد میل نمایید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
[digikala21611809680]
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا