سالاد بادمجان کبابی ترکی

مواد لازم برای تهیه سالاد بادمجان کبابی:

بادمجان: ۴ عدد

پیاز:۱ عدد

ذرت: ۱ قوطی

جعفری:  به مقدار مورد نیاز

فلفل قرمز (فلفل ترکیه ای) ۳-۴ عدد

سیر درشت : ۱ حبه

روغن زیتون: ۳-۴ قاشق غذا خوری

پودر فلفل قرمز پرک شده: به مقدار مورد نیاز

سس انار (رب انار): ۱ قاشق غذا خوری

آب لیمو   ۱/۲ لیمو متوسط

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی:

بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید.

پیاز را خلالی خرد کنید، سیر و جعفری را خرد کنید.

مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.

داخل ظرف سرو بریزید، می توانید با نعناع تازه سرو کنید.

نکات:

برخی فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را همراه بادمجان کباب کرده و ساطوری می کنند.

می توانید تخم مرغ پخته خرد شده هم به سالاد بادمجان کبابی اضافه کنید.

در صورت تمایل ترکیب گشنیز و جعفری خرد شده در سالاد بریزید.

می توانید به جای رب انار و آبلیمو از سس زیر استفاده کنید:

۳ قاشق ماست، یک حبه سیر رنده شده، یک قاشق چایخوری نعنا خشک، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی فلفل و نمک را باهم مخلوط کرده و با سالاد میل نمایید.