سالاد بادمجان کبابی ترکی

سالاد بادمجان کبابی ترکی
مواد مورد نیاز
طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی:
بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید.
پیاز را خلالی خرد کنید، سیر و جعفری را خرد کنید.
مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.
داخل ظرف سرو بریزید، می توانید با نعناع تازه سرو کنید.
نکات:
برخی فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را همراه بادمجان کباب کرده و ساطوری می کنند.
می توانید تخم مرغ پخته خرد شده هم به سالاد بادمجان کبابی اضافه کنید.
در صورت تمایل ترکیب گشنیز و جعفری خرد شده در سالاد بریزید.
می توانید به جای رب انار و آبلیمو از سس زیر استفاده کنید:
۳ قاشق ماست، یک حبه سیر رنده شده، یک قاشق چایخوری نعنا خشک، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی فلفل و نمک را باهم مخلوط کرده و با سالاد میل نمایید.