آموزش طبخ صدف خوراکی دریایی

صدف بخارپز ویتنامی با استک مرغ برای: ۶ نفر

مواد لازم

صدف: ۴ کیلو

روغن مایع : ۴ قاشق غدا خوری

برگ لیمو: ۱۲ عدد

چیلی: ۳ عدد بزرگ

موسیر خرد شده: ۵ عدد

سس ماهی: ۴ – ۶ قاشق غذا خوری

استک مرغ : ۱ لیتر

پیازچه خرد شده: ۴ ساقه

شکر: ۳ قاشق غذا خوری

گالانگال یا زنجبیل: ۵۰ گرم

گشنیزبه مقدار لازم

نعنا به مقدار لازم

ریحان به مقدار لازم

طرز تهیه :

روغن را در تابه  ریخته موسیرها را تفت دهید تا عطرشان بلندشود.

برگ لیمو و زنجبیل و شکر را اضافه کنید تا کاراملی شود.

استک ر اضافه کرده به جوش که آمد صدف ها را اضافه کنید.

حسابی بجوشانید تا خوب طعم دار شود، صدف ها را ۳ – ۵ دقیقه بجوشانید تا باز شوند.

سپس سبزیجات را اضافه کرده هم بزنید و صدف ها را از ظرف خارج کرده رویشان پیازچه خرد شده بریزید.

صدف هایی که باز نشده اند را سرو نکنید.