خوراک فیله ی تیلاپیلا

خوراک فیله ی تیلاپیلا
مواد مورد نیاز
این خوراک خوشمزه اصالتی ایتالیایی دارد و در زبان ایتالیایی به آن “اسکالوپینی” گفته می شود.
۲۵ دقیقه زمان لازم دارید
روغن را داغ کرده و سیر را داخل آن بریزید، ماهی را هم داخل ماهیتابه قرار داده و رویش نمک و فلفل بپاشید.
هر طرف ماهی را به مدت ۲ دقیقه در روغن تفت دهید، قارچ، کبر و سرکه را هم اضافه کنید، در ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید.
روی شعله ی کم مواد پخته شوند، معمولاً ۶ تا ۷ دقیقه کافی است، در ظرف را برداشته، آب لیمو را اضافه نموده و ۱ دقیقه دیگر بپزید.
به این آموزش امتیاز دهید
[digikala91612635726]