خوراک فیله ی تیلاپیلا
خوراک فیله ی تیلاپیلا
این خوراک خوشمزه اصالتی ایتالیایی دارد و در زبان ایتالیایی به آن “اسکالوپینی” گفته می شود.
مواد لازم برای
روغن زیتون: ۲ قاشف غذاخوری
کره: ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده: ۱ قاشق چایخوری
فیله ی تیلاپیلا: ۵۰۰ گرم
نصف پیمانه قارچ دکمه ای ورقه شده
کِبِر آب کشی شده: 2 قاشق چایخوری
نصف پیمانه: سرکه سفید
لیموی آبگیری شده: ۱ عدد
نمک و فلفل به دلخواه
طرز تهیه:
۲۵ دقیقه زمان لازم دارید:
روغن را داغ کرده و سیر را داخل آن بریزید، ماهی را هم داخل ماهیتابه قرار داده و رویش نمک و فلفل بپاشید.
هر طرف ماهی را به مدت ۲ دقیقه در روغن تفت دهید، قارچ، کبر و سرکه را هم اضافه کنید، در ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید.
روی شعله ی کم مواد پخته شوند، معمولاً ۶ تا ۷ دقیقه کافی است، در ظرف را برداشته، آب لیمو را اضافه نموده و ۱ دقیقه دیگر بپزید. غذا حاضر است.