خوراک فیله ی تیلاپیلا

خوراک فیله ی تیلاپیلا

مواد مورد نیاز

این خوراک خوشمزه اصالتی ایتالیایی دارد و در زبان ایتالیایی به آن “اسکالوپینی” گفته می شود.


  • کِبِر آب کشی شده: ۲ قاشق چایخوری
  • قارچ دکمه ای ورقه شده: نصف پیمانه
  • روغن زیتون: ۲ قاشف غذاخوری
  • سیر له شده: ۱ قاشق چایخوری
  • لیموی آبگیری شده: ۱ عدد
  • نصف پیمانه: سرکه سفید
  • فیله ی تیلاپیلا: ۵۰۰ گرم
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به دلخواه

۲۵ دقیقه زمان لازم دارید

روغن را داغ کرده و سیر را داخل آن بریزید، ماهی را هم داخل ماهیتابه قرار داده و رویش نمک و فلفل بپاشید.

هر طرف ماهی را به مدت ۲ دقیقه در روغن تفت دهید، قارچ، کبر و سرکه را هم اضافه کنید، در ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید.

روی شعله ی کم مواد پخته شوند، معمولاً ۶ تا ۷ دقیقه کافی است، در ظرف را برداشته، آب لیمو را اضافه نموده و ۱ دقیقه دیگر بپزید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
[digikala91612635726]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا