خوراک فیله ی تیلاپیلا

این خوراک خوشمزه اصالتی ایتالیایی دارد و در زبان ایتالیایی به آن “اسکالوپینی” گفته می شود.

مواد لازم برای

روغن زیتون: ۲ قاشف غذاخوری

کره: ۲ قاشق غذاخوری

سیر له شده: ۱ قاشق چایخوری

فیله ی تیلاپیلا: ۵۰۰ گرم

نصف پیمانه قارچ دکمه ای ورقه شده

 کِبِر آب کشی شده:  ۲ قاشق چایخوری

نصف پیمانه: سرکه سفید

لیموی آبگیری شده: ۱ عدد

نمک و فلفل به دلخواه

طرز تهیه:

۲۵ دقیقه زمان لازم دارید:

روغن را داغ کرده و سیر را داخل آن بریزید، ماهی را هم داخل ماهیتابه قرار داده و رویش نمک و فلفل بپاشید.

هر طرف ماهی را به مدت ۲ دقیقه در روغن تفت دهید، قارچ، کبر و سرکه را هم اضافه کنید، در ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید.

روی شعله ی کم مواد پخته شوند، معمولاً ۶ تا ۷ دقیقه کافی است، در ظرف را برداشته، آب لیمو را اضافه نموده و ۱ دقیقه  دیگر بپزید. غذا حاضر است.