طاجین گوشت و به مراکشی

مواد لازم برای طاجین گوشت و به مراکشی
میوه به: ۴ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد متوسط
ساقه کرفس خرد شده: ۱ عدد
سیر ریز خرد شده: ۴ حبه
روغن گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری
گوشت خورشتی: ۶۰۰ گرم
گوجه خرد شده: ۴۰۰ گرم
نخود: ۵۰۰ گرم
ادویه راس الحانوت: ۲ قاشق چایخوری
پودر زیره: ۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده مقداری
نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه طاجین گوشت و به مراکشی

نخودها را از قبل با مقداری آب بپزید، برای راحتی کار می توانید از کنسرو نخود نیز استفاده کنید، سپس ۴ عدد به را بشویید و به قطعات دلخواه خرد کنید، بدلخواه می توانید پوست به را نیز بگیرید. پیازها را ریز خرد کنید. روغن را در ماهیتابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، وقتی روغن کمی داغ شد به های خرد شده را اضافه کنید و حدود ۴-۵ دقیقه سرخ کنید تا کاراملی شوند، اگر لازم است کمی دیگر روغن اضافه کنید. سپس پیازهای خرد شده، کرفس و سیر را اضافه کنید و به مدت ۲- ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. محتویات ماهیتابه را با کفگیر یا قاشق سوراخدار بردارید تا روغن اضافی اش خارج شود و آنها را داخل یک قابلمه بریزید.

اگر لازم است مجددا کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و گوشت خورشتی را اضافه کنید، گوشت را حدود ۴-۵ دقیقه سرخ کنید تا کمی برشته شود. سپس گوشت خورشتی را نیز به قابلمه اضافه کنید. گوجه های خرد شده و نخود پخته را نیز داخل قابلمه بریزید. ادویه راس الحانوت، پودر زیره و جعفری خرد شده را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید،به میزان دلخواه غذا را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید خغذا به مدت ۴ الی ۶ ساعت به آرامی بپزد.سپس این غذای خوش عطر و خوشمزه مراکشی را در ظرف مناسب بریزید و همراه با نان یا برنج نوش جان کنید.