مرغ سنگاپوری

1 عدد مرغ متوسط
۷ حبه سیر
۳ تکه ریشه ی زنجبیل پوست کنده و خرد شده
۲ عدد پیازچه ی بزرگ
۱ ق چایخوری نمک
۳ ق غذاخوری روغن کنجد
۳ ق غذاخوری روغن گیاهی
۲ عدد موسیر تازه ی خرد شده
نصف فنجان گشنیز خرد شده
۴ فنجان آب مرغ
۳ فنجان برنج دانه بلند تمیز شده
مقداری ریشه ی رنجبیل
۲ عدد پیازچه ی حلقه شده
۱ عدد خیار حلقه شده ی نازک
۲ عدد گوجه ی تازه ی خرد شده

طرز تهیه:

1 ساعت زمان لازم دارید

آب را جوش آورده، و در همین حین سه حبه سیر و دو عدد ریشه ی زنجبیل را داخل در شکم مرغ قرار دهید. دو عدد پیازچه را در هم بپیچید و به همراه ۱ ق چایخوری نمک داخل مرغ بگذارید.

با احتیاط مرغ را از طرف دنده داخل آب جوش قرار دهید.

وقتی کمی جوش خورد، در قابلمه را گذاشته و شعله را تا جایی که ممکن است کم کنید. اجازه دهید مرغ چهل دقیقه به همین حالت بماند.

در همین حین، یک قاشق  روغن گیاهی و یک قاشق روغن کنجد را روی حرارت ملایم داغ کنید. مابقی زنجبیل ها، موسیر و سیر را سرخ کنید. برنج و برگهای گشنیز را هم اضافه نموده و تا زمان پخته شدن، خوب هم بزنید. آب مرغ را به همراه نمک روی مواد بریزید و روی با حرارت ملایم به جوش بیاورید.

تا زمانی که برنج ها خوب پخته می شوند، به مواد اجازه ی طبخ بدهید. معمولاً ۲۰ دقیقه کافی است.

مرغ را از قابلمه خارج نموده و کمی زیر آب سرد بگیرید تا پوستش سفت شود. سپس مقداری روغن کنجد روی آن بمالید و تکه تکه اش کنید.

به سلیقه ی خودتان هر بشقاب را با گوجه، خیار و گشنیز تزئین و نوش جان کنید.