مواد لازم

برای 5 نفر

مرغ متوسط: 1 عدد

سیر: ۷ حبه

ریشه ی زنجبیل پوست کنده و خرد شده: 3 تکه

پیازچه بزرگ: 2عدد

نمک: 1 قاشق چایخوری

روغن کنجد: 3 قاشق غذاخوری

موسیر تازه ی خرد شده: 3 عدد

  • نصف فنجان گشنیز خرد شده
  • آب مرغ: 4 فنجان
  • برنج دانه بلند تمیز شده: 3 فنجان
  • مقداری ریشه ی رنجبیل
  • پیازچه ی حلقه شده: 2 عدد
  • خیار حلقه شده ی نازک: 1 عدد
  • گوجه ی تازه ی خرد شده: 2 عدد
  • یک قاشق روغن گیاهی

طرز تهیه

 1 ساعت زمان لازم دارید:

1) آب را جوش آورده، و در همین حین  سه حبه سیر و دو عدد ریشه زنجبیل را داخل در شکم مرغ قرار دهید، دو عدد پیازچه را در هم بپیچید و به همراه۱ قاشق چایخوری نمک داخل مرغ بگذارید، با احتیاط مرغ را از طرف دنده داخل آب جوش قرار دهید.

2) وقتی کمی جوش خورد، در قابلمه را گذاشته و شعله را تا جایی که ممکن است کم کنید، اجازه دهید مرغ چهل دقیقه به همین حالت بماند.

3) در همین حین، یک قاشق روغن گیاهی و یک قاشق روغن کنجد را روی حرارت ملایم داغ کنید، مابقی زنجبیل ها، موسیر و سیر را سرخ کنید، برنج و برگهای گشنیز را هم اضافه نموده و تا زمان پخته شدن، خوب هم بزنید، آب مرغ را به همراه نمک روی مواد بریزید و با حرارت ملایم به جوش بیاورید.

4) تا زمانی که برنج ها خوب پخته می شوند، به مواد اجازه طبخ بدهید، معمولاً ۲۰ دقیقه کافی است.

5) مرغ را از قابلمه خارج نموده و کمی زیر آب سرد بگیرید تا پوستش سفت شود، سپس مقداری روغن کنجد روی آن بمالید و تکه تکه اش کنیدتفت دهید.

به سلیقه خودتان هر بشقاب را با گوجه، خیار و گشنیز  تزئین و کنید.