معیار تشخیص ظروف مسی با کیفیت:

در مدل های مختلف متفاوت است. در نوع اول، اگر ظرف مسی شما دارای خم کاری و پرس یا ناهمواری نباشد به این معنی می باشد که ظرف مسی شما ماشینی است و اصل یا دست ساز نیست، قیمت ظروف مسی ماشینی نسبت به سایر ظروف بسیار ارزان تر می باشد. هرچه مقدار چکش خواری و نا صافی های بدنه ی مس بیشتر باشد نشان دهنده این می باشد که ظرف مسی مورد نظر شما مرغوب می باشد و دست ساز است.

دست ساز:

ظروف دستی اصلی جای چکش خوردن بیشتری نسبت به نوع ماشینی دارند و محل چکش خواری آنها بیشتر و کوچک تر می باشد؛ همچنین لحیم هایی که از برنج واقعی و به رنگ زرد هستند نشانه اصیل بودن ظرف مس می باشد که در یک سمت ظرف کار شده است و قابل مشاهده است. هرچه محل ضربه زدن روی ظرف مسی شما بیشتر باشد به این معنی می باشد که ظرف مسی شما با دقت و ظرافت بیشتری ساخته شده است و اصیل می باشد و همچنین ارزش و قیمت آن محصول بیشتر می باشد. اگر به بدنه ظروف مسی ماشینی دقت کرده باشید خط های موازی روی بدنه ظرف را می بینید که نشان دهنده ماشینی بودن آن و ارزش کمتر آن می باشد.طروف مسی نیمه چکش کاری شده

ظروف نیمه چکش خواری شده توسط دستگاه مخصوص، خم کاری می شود و سپس به دست مسگر چکش خواری می شود. اگر به بدنه این ظروف توجه کرده باشید متوجه محل ضربه های چکش بر روی بدنه می شوید. این نوع از ظروف مسی نسبت به ظروف مسی ماشینی قیمت بیشتری دارند چون برای ساخت آن وقت و انرژی بیشتری گذاشته شده است. اگر سطح ظرف مسی صاف بود و تو رفتگی های حاصل از محل ضربه چکش روی آن دیده نمی شد به این معناست که این ظرف ماشینی است و اصیل نیست. البته اگر بخواهید ظروف مسی اصل را با قیمت واقعی بخرید باید به این نکات حتما توجه کنید!

نوع سوم ظرف های مسی نوعی هستند

که نوع اصیل و قدیمی هستند و تمام قطعات و بدنه مس با دست کار شده است. ظروف مسی دست ساز شاید به منظمی ظروف ماشینی نباشند اما ارزش آن و نوع خوب مس به کار برده شده آن بیشتر می باشد. روی بدنه این ظروف محل ضربه چکش به آسانی دیده می شود . این نوع ظروف به دلیل اینکه زحمت زیاد، وقت، صبر، حوصله و دقت بیشتر نسبت به دو نوع قبل می برد از قیمت بیشتری برخوردار می باشد. ظرف مسی چکش خواری شده در ساخت آن زحمت زیادی برده شده، قیمت آن بر اساس وزن (کیلویی) بیشتر می شود. علت گرانی ظروف مسی مرغوب، دست ساز و مطمئن ۱) مس اصل بدون نا خالصی ۲) تنوع طرح ۳) ظرافت در خم کاری ها و چکش کاری تمیز ۴) تولید انبوه می باشد.

انواع ظروف مسی مرغوب را می توان در سه دسته تقسیم کرد:

کلاسیک: از نرخ بالایی برخوردار است و البته ، اصالت و تمیزی و مرغوبیت خاصی را به همراه دارد. در این ظروف مسی ظرافت و دقت زیادی وجود دارد و همین باعث کلاسیک بودن و زیبایی بیشتر ظرف مسی می شود.
مدرن: این نوع از ظروف مسی طرح های خلوتی دارد و شما آن را می توانید در محیط های رسمی نیز استفاده کنید.

تلفیقی: این نوع ظرف مسی مخلوطی از دو نوع بالا می باشد. نه شلوغ نه خلوت

در اصل مس اصل یا غیر اصل نداریم ؛ در واقع نوع کیفیت کار شده بسیار مهم است. هرچه در ساخت ظرف مسی، دست انسان دخالت بیشتری داشته باشد و نشانه های دست ساز بودن در ظرف مسی بیشتر دیده شود آن ظرف مسی مرغوب تر و با کیفیت تر می باشد. مواد اولیه ساخت ظروف خام مسی از چندین شرکت معروف تامین می شود پس از لحاظ نوع ماده داخل مس تفاوت زیادی ندارد و مهم دست ساز بودن ظرف مسی می باشد. شما عزیزان می توانید ظروف مسی اصیل را از فروشگاه اینترنتی کثیری تهیه کنید و آن را در منزل یا محل کار خود نگهداری کنید.