پیتزا مارگاریتای ایتالیایی

پیتزا مارگاریتای ایتالیایی
پیتزا یک فست فود خوشمزه پیتزا مارگاریتا از ترکیب سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلا ذوب شده روی خمیر پیتزا درست می شود.
مواد مورد نیاز
دستور پخت پیتزای مارگاریتا:
۱) ابتدا در داخل ظرف مناسبی آرد را دو الی سه بار الک می کنیم تا نا خالصی نداشته باشد.
۲) شیر را در داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم تا بجوشد بعد از روی حرارت برداشته آماده کنار می گذاریم.
۳) ظرف نسبتا بزرگ و مناسبی آرد الک شده را می ریزیم و مخمر و پودر سیر و شکر و مقداری نمک را اضافه نموده وبا قاشق غذا خوری زیر و رو کرده تا مخلوط شوند.
۴) حال روغن مایع را اضافه کرده و کم کم شیر را می ریزیم و هم زمان با دست دیگه مواد را زیر و رو کرده تا مخلوط شوند
سپس مخلوط را به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه وز می دهیم تا خمیر نرمی درست شود.
۵) حالا روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم و در دمای محیط به مدت یک ساعت بگذارید بماند تا استراحت کرده تا پف کند و حجم آن دو برابر شود.
۶) پنیر موزارلا را به صورت مکعب های کوچکی خرد کرده و در داخل ظرف مناسبی می ریزیم و آماده کنار می گذاریم.
سبزی ریحان را خرد کرده با گوجه فرنگی ها ی ریز خرد شده داخل مخلوط کن ریخته تا پوره شود.
۸) سیر ها را خیلی ریز خرد کرده و در داخل ظرف مناسبی ریخته و روغن زیتون را اضافه کرده و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم و تفت می دهیم.
حرارت ملایم
۹) در ادامه مقداری نمک و فلفل پاشیده و هم می زنیم و بعد گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا سس پیتزا مارگاریتا غلیظ شود.
۱۰) فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود خمیر به عمل آمد آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با کمک وردنه روی سطح تمیزی باز کرده و اول مقداری روی سطح خمیر را سس غلیظ شده گوجه فرنگی می ریزیم و پخش می کنیم.
۱۱) بعد پنیر موزارلا خرد شده را روی سس با فاصله می چینیم. پیتزا را در فر که قبلا روشن کرده ایم تا گرم شود به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه می گذاریم.
تا بپزد ۳ دقیقه آخر را می توانید گریل را روشن کنید تا سطح رویی خمیر پیتزا برشته شود.در آخر بعد از زمان مقرر پیتزا را از فر بیرون آورده و مخلوط برگ های ریحان خرد شده را روی پیتزا مارگاریتا می ریزیم و تزیین می کنیم.