پیتزا مارگاریتا

پیتزا یک فست فود خوشمزه  پیتزا مارگاریتا از ترکیب سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلا ذوب شده روی خمیر پیتزا درست می شود.

مواد لازم:

آرد: ۴٫۵ پیمانه

شکر: ۱٫۵ قاشق غذا خوری

شیر: ۱ و ۳/۴ پیمانه

مخمر: ۱ قاشق غذا خوری

روغن مایع: ۳ قاشق غذا خوری

نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری

سیر: ۲ حبه

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی: ۶عدد

 ریحان: ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

پنیر موزارلا: ۲۵۰ گرم

دستور پخت پیتزای مارگاریتا:

۱)ابتدا در داخل ظرف مناسبی آرد را دو الی سه بار الک می کنیم تا نا خالصی نداشته باشد.

۲).شیر را در داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم تا بجوشد بعد از روی حرارت برداشته آماده کنار می گذاریم

۳)ظرف نسبتا بزرگ و مناسبی آرد الک شده را می ریزیم و مخمر و پودر سیر و شکر و مقداری نمک را اضافه نموده وبا قاشق غذا خوری زیر و رو کرده تا مخلوط شوند

۴)حال روغن مایع را اضافه کرده و کم کم شیر را می ریزیم و هم زمان با دست دیگه مواد را زیر و رو کرده تا مخلوط شوند

 سپس  مخلوط را به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه وز می دهیم تا خمیر نرمی درست شود.

۵)حالا روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم  و در دمای محیط به  مدت یک ساعت بگذارید بماند تا استراحت کرده تا پف کند و حجم آن دو برابر شود .

۶)پنیر موزارلا را به صورت مکعب های کوچکی خرد کرده و در داخل ظرف مناسبی می ریزیم و آماده کنار می گذاریم.

سبزی ریحان  را خرد کرده با .گوجه فرنگی ها ی ریز خرد شده  اخل مخلوط کن ریخته تا پوره شود.

۸)سیر ها را  خیلی ریز خرد کرده و در داخل ظرف مناسبی ریخته و روغن زیتون را اضافه کرده و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم و تفت می دهیم.

۹)در ادامه مقداری نمک و فلفل پاشیده و هم می زنیم و بعد گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا سس پیتزا مارگاریتا غلیظ شود.

۱۰)فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شودخمیر به عمل آمد آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده

و هر قسمت را با کمک وردنه روی سطح تمیزی باز کرده و اول مقداری روی سطح خمیر را سس غلیظ شده گوجه فرنگی می ریزیم و پخش می کنیم.

۱۱)بعد پنیر موزارلا خرد شده را روی سس با فاصله می چینیم.پیتزا را در فر که قبلا روشن کرده ایم تا گرم شود به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه می گذاریم

تا بپزد ۳ دقیقه آخر را می توانید گریل را روشن کنید تا سطح رویی خمیر پیتزا برشته شود.در آخر بعد از زمان مقرر پیتزا را از فر بیرون آورده و مخلوط برگ های ریحان خرد شده را روی پیتزا مارگاریتا می ریزیم و تزیین می کنیم.