پیتزا مارگاریتای ایتالیایی

پیتزا مارگاریتای ایتالیایی

پیتزا یک فست فود خوشمزه پیتزا مارگاریتا از ترکیب سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلا ذوب شده روی خمیر پیتزا درست می شود.

مواد مورد نیاز


  • روغن مایع: ۳ قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱.۵ قاشق غذا خوری
  • مخمر: ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پنیر موزارلا: ۲۵۰ گرم
  • شیر: ۱ و ۳/۴ پیمانه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی: ۶عدد
  • ریحان: ۱۰۰ گرم
  • آرد: 4/5 پیمانه
  • سیر: ۲ حبه

دستور پخت پیتزای مارگاریتا:

۱) ابتدا در داخل ظرف مناسبی آرد را دو الی سه بار الک می کنیم تا نا خالصی نداشته باشد.

۲) شیر را در داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم تا بجوشد بعد از روی حرارت برداشته آماده کنار می گذاریم.

۳) ظرف نسبتا بزرگ و مناسبی آرد الک شده را می ریزیم و مخمر و پودر سیر و شکر و مقداری نمک را اضافه نموده وبا قاشق غذا خوری زیر و رو کرده تا مخلوط شوند.

۴) حال روغن مایع را اضافه کرده و کم کم شیر را می ریزیم و هم زمان با دست دیگه مواد را زیر و رو کرده تا مخلوط شوند

سپس مخلوط را به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه وز می دهیم تا خمیر نرمی درست شود.

۵) حالا روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم و در دمای محیط به مدت یک ساعت بگذارید بماند تا استراحت کرده تا پف کند و حجم آن دو برابر شود.

۶) پنیر موزارلا را به صورت مکعب های کوچکی خرد کرده و در داخل ظرف مناسبی می ریزیم و آماده کنار می گذاریم.

سبزی ریحان را خرد کرده با گوجه فرنگی ها ی ریز خرد شده داخل مخلوط کن ریخته تا پوره شود.

۸) سیر ها را خیلی ریز خرد کرده و در داخل ظرف مناسبی ریخته و روغن زیتون را اضافه کرده و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم و تفت می دهیم.

حرارت ملایم

۹) در ادامه مقداری نمک و فلفل پاشیده و هم می زنیم و بعد گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا سس پیتزا مارگاریتا غلیظ شود.

۱۰) فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود خمیر به عمل آمد آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با کمک وردنه روی سطح تمیزی باز کرده و اول مقداری روی سطح خمیر را سس غلیظ شده گوجه فرنگی می ریزیم و پخش می کنیم.

۱۱) بعد پنیر موزارلا خرد شده را روی سس با فاصله می چینیم. پیتزا را در فر که قبلا روشن کرده ایم تا گرم شود به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه می گذاریم.

تا بپزد ۳ دقیقه آخر را می توانید گریل را روشن کنید تا سطح رویی خمیر پیتزا برشته شود.در آخر بعد از زمان مقرر پیتزا را از فر بیرون آورده و مخلوط برگ های ریحان خرد شده را روی پیتزا مارگاریتا می ریزیم و تزیین می کنیم.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا