غذای دریایی پائِلا اسپانیا

غذای دریایی پائِلا اسپانیا
مواد مورد نیاز
۱) میگوها را پاک کرده، رگه سیاه پشت آن ها را درآورده به طوری که دُم آن ها دست نخورده باقی بماند.
۲) زعفران و سرکه را در ظرف شیشهای مناسب ریخته، مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند.
۳) روغن را در تابهای بزرگ ریخته و روی حرارت گرم کنید. مرغ را در آن سرخ کنید، تا قهوهای رنگ و نرم شود، سپس از روی حرارت بردارید، پیاز را به همان تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
۴) لوبیا را نیز جداگانه در مقداری روغن تفت دهید.
۵) به محلول زعفران و سرکه، برنج، فلفل دلمه ای، لوبیا و نخود فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا سرکه جذب آن شود. سپس گوجه فرنگی و حدود یک پیمانه استاک مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا استاک جذب برنج شود.
۶) الباقی استاک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بجوشد و برنج تقریباً نرم شود، مقداری نمک، فلفل و زنجبیل نیز اضافه کنید.
۷) میگو را روی مخلوط برنج قرار دهید،به مدت پنج دقیقه به طور دربسته روی حرارت بپزید، سپس مرغ را اضافه کنید، درِ ظرف را بگذارید و به مدت تقریباً ۱۰ دقیقه بپزید، سپس در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.