غذای دریایی پائِلا اسپانیا

مواد لازم:

میگو: ۵۰۰ گرم

زعفران ساییده و حل شده در آب جوش: ۱ قاشق چای خوری

سرکه سفید: ۱/۱/۲ پیمانه

روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری

فیله مرغ: ۱۰ عدد

پیاز قرمز خردشده: ۱ عدد

لوبیا سبز خرد شده: ۴۰۰ گرم

برنج: ۳ پیمانه

فلفل دلمه ای قرمزخردشده: ۱ عدد

نخود فرنگی: ۱ پیمانه

گوجه فرنگی بدون پوست و خردشده: ۴ عدد

آب مرغ: ۴/۱/۲ پیمانه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

زنجبیل: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

 ۱) میگوها را پاک کرده، رگه سیاه پشت آن ها را درآورده به طوری که دُم آن ها دست نخورده باقی بماند.

۲) زعفران و سرکه را در ظرف شیشه‌ای مناسب ریخته، مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند.

۳) روغن را در تابه‌ای بزرگ ریخته و روی حرارت گرم کنید. مرغ را در آن سرخ کنید، تا قهوه‌ای رنگ و نرم شود، سپس از روی حرارت بردارید، پیاز را به همان تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

۴) لوبیا را نیز جداگانه در مقداری روغن تفت دهید.

 ۵) به محلول زعفران و سرکه، برنج، فلفل دلمه ای، لوبیا و نخود فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا سرکه جذب آن شود. سپس گوجه فرنگی و حدود یک پیمانه استاک مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا استاک جذب برنج شود.

۶) الباقی استاک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بجوشد و برنج تقریباً نرم شود، مقداری نمک، فلفل و زنجبیل نیز اضافه کنید.

۷) میگو را روی مخلوط برنج قرار دهید،به مدت پنج دقیقه به طور دربسته روی حرارت بپزید، سپس مرغ را اضافه کنید، درِ ظرف را بگذارید و به مدت تقریباً ۱۰ دقیقه بپزید، سپس در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.