غذای دریایی پائِلا اسپانیا

غذای دریایی پائِلا اسپانیا

مواد مورد نیاز


  • زعفران ساییده و حل شده در آب جوش: ۱ قاشق چای خوری
  • گوجه فرنگی بدون پوست و خردشده: ۴ عدد
  • روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری
  • فلفل دلمه ای قرمزخردشده: ۱ عدد
  • لوبیا سبز خرد شده: ۴۰۰ گرم
  • پیاز قرمز خردشده: ۱ عدد
  • سرکه سفید: ۱/۱/۲ پیمانه
  • زنجبیل: ۱ قاشق چای خوری
  • آب مرغ: ۴/۱/۲ پیمانه
  • نخود فرنگی: ۱ پیمانه
  • فیله مرغ: ۱۰ عدد
  • برنج: ۳ پیمانه
  • میگو: ۵۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

۱) میگوها را پاک کرده، رگه سیاه پشت آن ها را درآورده به طوری که دُم آن ها دست نخورده باقی بماند.

۲) زعفران و سرکه را در ظرف شیشه‌ای مناسب ریخته، مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند.

۳) روغن را در تابه‌ای بزرگ ریخته و روی حرارت گرم کنید. مرغ را در آن سرخ کنید، تا قهوه‌ای رنگ و نرم شود، سپس از روی حرارت بردارید، پیاز را به همان تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

۴) لوبیا را نیز جداگانه در مقداری روغن تفت دهید.

۵) به محلول زعفران و سرکه، برنج، فلفل دلمه ای، لوبیا و نخود فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا سرکه جذب آن شود. سپس گوجه فرنگی و حدود یک پیمانه استاک مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا استاک جذب برنج شود.

۶) الباقی استاک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بجوشد و برنج تقریباً نرم شود، مقداری نمک، فلفل و زنجبیل نیز اضافه کنید.

۷) میگو را روی مخلوط برنج قرار دهید،به مدت پنج دقیقه به طور دربسته روی حرارت بپزید، سپس مرغ را اضافه کنید، درِ ظرف را بگذارید و به مدت تقریباً ۱۰ دقیقه بپزید، سپس در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)

خردکن دستی دنور مدل HES-4080FT

۳۰٪

۲۴۳,۰۰۰

۱۶۹,۰۰۰ تومان

ملاقه آشپزی دنور مدل D-LADLE 103

۴۳٪

۵۸,۰۰۰

۳۳,۰۰۰ تومان

شعله پخش کن مدل f86

٪

۱۴,۰۰۰ تومان

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا