طرز تهیه شیرینی تر برشی:

مواد لازم شیرینی تر برشی:

تخم مرغ: ۴عدد

شکر: ۱/۵ لیوان

روغن مایع: ۱ لیوان

شیر: ۱ لیوان

آرد: ۳ لیوان

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی تر برشی:

برای درست کردن شیرینی تر برشی  ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند همزن حدودا ۵_۶ دقیقه هم می زنیم، تا کرم رنگ بشود و حجم بگیرد، بعد روغن و شیر را اضافه نموده و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

بعد آرد و بیکینگ پودر را کم کم روی مواد الک کرده و با لیسک هم می زنیم تا آرد به خرد مواد برود، اگر بعد تمام شدن آرد دیدید هنوز گلوله ی آرد توی مواد هست با دور کند همزن یک دور هم بزنید.

حالا مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، به یکی دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه نموده و مخلوط می کنیم. برای این مقدار مواد از قالب مربع ۲۵*۲۵ استفاده می کنیم، (کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید و دیواره را چرب نکنید)، یعنی یکبار قسمت وانیلی را می ریزیم  و می گذاریم بپزد.

بعد (نصف دیگه ی مواد)، را  می ریزیم و می گذاریم بپزد، در داخل فر ۱۷۰ درجه، برای هر قسمت حدودا نیم ساعت تا چهل دقیقه کافی هست، بعد می گذاریم هر دو کیک کاملا خنک بشود.

فرم دادن خامه:

سپس حدودا نیم کیلو خامه را فرم می دهیم، اول قسمت وانیلی را  روی سینی می گذاریم و با آب آناناس خوب مرطوبش می کنیم با پالت صاف می کنیم.

و بعد یه تیکه  شکلات رویش می گذاریم و باز با آبمیوه مرطوب می کنیم و بقیه ی مقدار خامه را رویش  می ریزیم و با پالت صاف می کنیم، هربار پالت را آب جوش بزنید و  سریع با دستمال خشک کنید و بکشید روی خامه تا صاف بشود.

حالا کیک رامی گذاریم داخل یخچال واسه ۴_۵ساعت تا خامه سفت شود، بعداز این زمان کیک را بیرون می آوریم، بعد چاقوی کاملا تیز را می گذاریم تو آب جوش خشک می کنیم، اول چهار طرف مربع را خیلی نازک می بریم.

تا مربع مان صاف بشود و کثیفی نداشته باشد، تو هربار برش باید چاقو را بزنید توآب جوش خشک کنید تا برش های تمیزی داشته باشید.

بعد به اندازه های دلخواه برش می دهیم، برش هارا روی کپسول کاغذی گذاشته، رویش را با میوه دیزاین نموده و در آخر واسه اینکه میوه ها خراب نشوند کمی بریلو بی رنگ روش می ریزیم.