سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت

سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت


  • کلم پیچ بنفش: 1/2 کاسه ماست خوری
  • کلم پیچ سفید: 1/2 کاسه ماست خوری
  • کنسرو ذرت: 1 کاسه ماست خوری
  • کالباس: 300 گرم
  • سس مایونز: 1 کاسه ماست خوری
  • شکر: 1/2 قاشق غذا خوری
  • ماست: 1 کاسه ماست خوری
  • سرکه: 4 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ: 3 یا 4 عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت

ابتدا باید کلم بنفش و کلم سفید را به صورت برگ برگ جدا کرده و خوب بشویید. بعد آنها را به صورت ریز و نواری خرد کنید. سپس کالباس ها را هم به صورت ریز خورد کرده و با کلم هایی که از قبل خرد کرده بودید به همراه ذرت داخل یک ظرف مخلوط کنید. می توانید کمی از ذرت و کالباس ها را هم برای تزیین سالاد مکزیکی کنار بگذارید.

برای درست کردن سس سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت می‌توانید ماست و سس مایونز را با یکدیگر مخلوط کرده و کمی شکر و سرکه و نمک و فلفل را هم به آنها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بعد آن را درون سالاد ریخته و حدود نیم ساعت داخل یخچال بگذارید که به خورد مواد سالاد برود و طعم آنها را یکدست کند. می توانید مقداری از سس را هم برای تزیین روی این سالاد استفاده کنید‌.

امتیاز کاربران: 4.77 ( 3 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا