ماسالا دوسا (Masala dosa)، هند

مواد لازم

معمولاً ماسالا دوسا متشکل از برنج، دانه خردل سیاه، دانه شنبلیله، نمک، روغن نباتی، سیب زمینی، پیاز، فلفل سبز، برگ کاری و زردچوبه.

ماسالا دوسا یک غذای محلی محبوب مربوط به منطقهٔ جنوب هندوستان است.

دوسا آنقد بزرگ است که برای سرو کردنش باید آن در سینی های بزرگ قرار دهند و اگر در بشقاب های معمولی گذاشته شود همه غذا در بشقاب جا نمی شود.

 پس هر وقت در هند دیدید غذا در بشقاب های بزرگ سرو شده احتمالا آن غذا دوسا است!

دوسا یک نوع بسیار نازک پنکیک است که از برنج و یا آرد لوبیای هندی درست می شود.

و با سس و چاشنی خورده می شود. خارج از این کشورنیز یافت می‌شود.

این غذا بیشتر در جنوب هند درست می شود و محبوب ترین آن «ماسالا دوسا» است.

در جنوب هند طرز تهیه ماسالا دوسا شهر به شهر متفاوت است.