طرزتهیه سوپ تره فرنگی

طرزتهیه سوپ تره فرنگی

مواد مورد نیاز


  • قلم گوساله: ۱ عدد
  • تره فرنگی نسبتاً درشت: ۶ عدد
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد: ۳ قاشق غذا خوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • خامه: ۱ پیمانه
  • شیر: ۱ لیتر
  • آب: ۲ پیمانه
  • نمک و فلفل: به مقدار نیاز

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

تره فرنگی ها را بشویید و قسمت سبز آن را خارج کنید و بقیه قسمت هایش را به قطعات کوچکتر خرد کنید، سپس تره فرنگی ها را با ۲ پیمانه آب و قلم گوساله به مدت ۱ ساعت بپزید، بعد از این ساعت تره فرنگی ها را به همراه مغز قلم داخل غذا ساز بریزید و کاملا له کنید تا به شکل پوره در بیاید.و بعد داخل قابلمه برمی گردانیم.

در یک تابه آرد را با کره تفت دهید

و بعد شیر را داخل آن اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید، وقتی مخلوط آرد و شیر به جوش آمد وارد قابلمه سوپ می ریزیم تا با تره فرنگی ها بجوشد و به اصطلاح سوپ جا بیفتتد، در آخر پخت سوپ هم نمک و فلفل را به بقیه مواد اضافه کنید.

نکته هنگام سرو سوپ تره فرنگی:

هنگام سرو سوپ در ظرفی که می خواهیم سوپ را سرو کنید یک عدد زرده تخم مرغ رابا چنگال خوب هم می زنیم و سوپ داغ را کم کم روی آن می ریزیم و خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس روی سوپ را با خامه تزیین می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد سوپ تره فرنگی

زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت می باشد.

سوپ تره فرنگی را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.84 ( 4 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا