طرزتهیه سوپ تره فرنگی

مواد لازم

 قلم گوساله ۱ عدد

تره فرنگی نسبتاً درشت ۶ عدد

زرده تخم مرغ ۱ عدد

کره ۵۰ گرم

خامه ۱ پیمانه

شیر ۱ لیتر

 آرد ۳ قاشق غذا خوری

 آب ۲ پیمانه

 نمک و فلفل به مقدار نیاز

سوپ تره فرنگی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

تره فرنگی ها را بشویید و قسمت سبز آن را خارج کنید و بقیه قسمت هایش را به قطعات کوچکتر خرد کنید.سپس تره فرنگی ها را با ۲ پیمانه آب و قلم گوساله به مدت ۱ ساعت بپزید . بعد از این ساعت تره فرنگی ها را به همراه مغز قلم داخل غذا ساز بریزید و کاملا له کنید تا به شکل پوره در بیاید.و بعد داخل  قابلمه برمیگردانیم.

طرزتهیه سوپ تره فرنگی

در یک تابه آرد را با کره تفت دهید

و بعد شیر را داخل آن اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید.وقتی مخلوط آرد و شیر به جوش آمد وارد قابلمه سوپ میریزیم تا با تره فرنگی ها بجوشد و به اصطلاح سوپ جا بیفتتد.در آخر پخت سوپ هم نمک و فلفل را به بقیه مواد اضافه کنید.

نکته هنگام سرو سوپ ترهفرنگی:

 هنگام سرو سوپ در ظرفی که می خواهیم سوپ را سرو کنید یک عدد زرده تخم مرغ رابا چنگال خوب هم می زنیم و سوپ داغ را کم کم روی آن میریزیم و خوب هم میزنیم  تا کاملا یکدست شوند. سپس  روی سوپ را با خامه تزیین می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی جزو سوپ می باشد

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت می باشد .

سوپ تره فرنگی را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .