سالاد فتوش لبنانی

سالاد فتوش لبنانی

مواد مورد نیاز


  • نعنای تازه (یا جعفری): ۱دسته کوچک
  • قرص نان عربی: ۱/۲ (یا لواش)
  • گوجه فرنگی بزرگ: ۱ عدد
  • تربچه: ۳–۴ عدد
  • پیازچه: ۳-۴ عدد
  • فلفل سبز: ۲ عدد
  • کاهو: ۱/۴
  • خیار: ۲عدد

مواد لازم برای تهیه سس:


  • روغن زیتون: ۵-۶ قاشق غذاخوری
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • سماق: ۲ قاشق چایخوری
  • آبلیمو تازه: ۱/۴ استکان
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری

مرحله اول:

سبزیجات رو به قطعات نه خیلی کوچک خرد کنید.

نان را به قطعات کوچک مربعی ببرید و یا در روغن سرخ کنید یا کمی روغن روش اسپری کنید و داخل فر بدارید، و در آخر روی سالاد بریزید.

مرحله دوم:

سس: تمام مواد لازم برای سس را مخلوط کنید و خوب هم بزنید، و در آخر روی سالاد بریزید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا