سالاد فتوش لبنانی

مواد لازم

کاهو : 1/4

نعنای تازه (یا جعفری): 1دسته کوچک 

خیار: 2عدد

گوجه فرنگی بزرگ: 1 عدد

تربچه: 3–4 عدد

پیازچه: 3-4 عدد

فلفل سبز: 2 عدد

قرص نان عربی: 1/2  (یا لواش)

مواد لازم برای تهیه سس:

روغن زیتون: 5-6 قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه: 1/4 استکان

نمک : 1 قاشق چایخوری

سماق:  2 قاشق چایخوری

رب انار: 2 قاشق غذاخوری

مرحله اول:

 سبزیجات رو به قطعات نه خیلی کوچک خرد کنید.

 نان را به قطعات کوچک مربعی ببرید و یا در روغن سرخ کنید یا کمی روغن روش اسپری کنید و داخل فر بدارید، و در آخر روی سالاد بریزید.

 مرحله دوم:

سس: تمام مواد لازم برای سس را مخلوط کنید و خوب هم بزنید، و در آخر روی سالاد بریزید.