سالاد فتوش لبنانی

مواد لازم

کاهو : ۱/۴

نعنای تازه (یا جعفری): ۱دسته کوچک 

خیار: ۲عدد

گوجه فرنگی بزرگ: ۱ عدد

تربچه: ۳–۴ عدد

پیازچه: ۳-۴ عدد

فلفل سبز: ۲ عدد

قرص نان عربی: ۱/۲  (یا لواش)

مواد لازم برای تهیه سس:

روغن زیتون: ۵-۶ قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه: ۱/۴ استکان

نمک : ۱ قاشق چایخوری

سماق:  ۲ قاشق چایخوری

رب انار: ۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول:

 سبزیجات رو به قطعات نه خیلی کوچک خرد کنید.

 نان را به قطعات کوچک مربعی ببرید و یا در روغن سرخ کنید یا کمی روغن روش اسپری کنید و داخل فر بدارید، و در آخر روی سالاد بریزید.

 مرحله دوم:

سس: تمام مواد لازم برای سس را مخلوط کنید و خوب هم بزنید، و در آخر روی سالاد بریزید.