برگر گوشت بره

برگر گوشت بره
مواد مورد نیاز
طرز تهیه غذای خاورمیانه ای
۱.در یک کاسهی بزرگ، برهی چرخ کرده، پیاز خرد شده، سیر ریز شده، جعفری خرد شده، زیرهی آسیاب شده، گشنیز و دارچین آسیاب شده، نمک و فلفل بریزید. تا زمانی که کاملا ترکیب شوند مخلوط کنید و به شکل چهار خمیر (پتی) در بیاورید.
۲.کباب پز را گرم کنید، برگرها را روی یک سیم کباب بگذارید و به مدت ۴ دقیقه بپزید، پشت و رو کنید و ۴ دقیقهی دیگر نیز بپزید. این کار باعث میشود برگرها نیم پخت شوند و دمای درون آنها حدود ۱۶۰ درجهی فارنهایت باشد. اگر میخواهید پخته تر شود آن را به مدت یک یا دو دقیقهی دیگر هم بپزید.
۳. نان کماجها را تست یا کباب کنید تا به رنگی قهوهای روشن در بیاید (اختیاری) و حدود یک قاشق غذاخوری پنیرلبنهرا روی هر طرف از نانها بمالید. یک برگر پخته شده را روی هرطرفلبنه قرار دهید، روی آن کاهو یا سبزیجات محبوب خود را برزید و پنیر فتای رنده شده روی آنها بپاشید. نصفهی دیگر نان همبرگر را روی آن بگذارید و به صورت داغ سرو نمایید.