برگر گوشت بره

مواد لازم

۴۵۰ گرم:  بره‌ی چرخ کرده

1عدد: پیاز کوچک (پوست کنده و بسیار ریز شده)

۱ حبه سیر: (پوست کنده و بسیار ریز شده)

۲ قاشق غذاخوری: جعفری تازه (خرد شده)

۱ قاشق چایخوری: زیره‌ی آسیاب شده

یک دوم:  قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده

یک چهارم:  قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

 نمک برای طعم دهی

فلفل برای طعم دهی

 یک چهارم: فنجان پنیرلبنه

 یک چهارم :فنجان پنیر فتای رنده شده

برای چاشنی: بچه اسفناج (یا سبزیجات دیگر) برای روی غذا

 ۴ عدد: نان همبرگر (یا هر نان دلخواه دیگر نصف شده)

طرز تهیه غذای خاورمیانه ای

۱.در یک کاسه‌ی بزرگ، بره‌ی چرخ کرده، پیاز خرد شده، سیر ریز شده، جعفری خرد شده، زیر‌ه‌ی آسیاب شده، گشنیز و دارچین آسیاب شده، نمک و فلفل بریزید. تا زمانی که کاملا ترکیب شوند مخلوط کنید و به شکل چهار خمیر (پتی) در بیاورید.

۲.کباب پز را گرم کنید. برگرها را روی یک سیم کباب بگذارید و به مدت ۴ دقیقه بپزید، پشت و رو کنید و ۴ دقیقه‌ی دیگر نیز بپزید. این کار باعث می‌شود برگرها نیم پخت شوند و دمای درون آن‌ها حدود ۱۶۰ درجه‌ی فارنهایت باشد. اگر می‌خواهید پخته تر شود آن را به مدت یک یا دو دقیقه‌ی دیگر هم بپزید.

۳. نان کماج‌ها را تست یا کباب کنید تا به رنگی قهوه‌ای روشن در بیاید (اختیاری) و حدود یک قاشق غذاخوری پنیرلبنهرا روی هر طرف از نان‌ها بمالید. یک برگر پخته شده را روی هرطرفلبنه قرار دهید، روی آن کاهو یا سبزیجات محبوب خود را برزید و پنیر فتای رنده شده روی آن‌ها بپاشید. نصفه‌ی دیگر نان همبرگر را روی آن بگذارید و به صورت داغ سرو نمایید.