مواد لازم

روغن زیتون: 4/1 فنجان

سرکه قرمز: 1 قاشق غذاخوری

سیر له شده: 1 حبه

ریحان خشک شده: 2/1 قاشق چایخوری

دانه های فلفل قرمز، له شده: 8/1 قاشق چایخوری

6 فنجان از برگه های سبزیجات تکه شده (مثل انواع کاهو و اسفناج و موارد دیگر استفاده کرد).

گوجه متوسط بصورت حلقه های نازک: 2 عدد، 1 عدد خیار و دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان

طرز تهیه:

در یک بطری با درب مناسب مخلوطی از روغن، سرکه، سیر، ریحان، و دانه های له شده فلفل قرمز، را ریخته و بطری را خوب تکان دهید، (برای سس سالاد) سپس در یک ظرف مناسب برای سالاد، برگه های سبز مثل انواع کاهو، اسفناج (و یا هر نوع سبزی دیگر مورد علاقه شما)، گوجه و خیار رو مخلوط می‌کنیم، سس سالاد را به سالاد اضافه کرده و پس از آن پنیر پارمزان را نیز بر روی سالاد بپاشید، به همین راحتی سالاد ایتالیایی شما برای سرو آماده است.