ایتالیایی کیک خامه ای

کیک خامه ای، آن هم از نوع ایتالیایی و خانگی اش به همراه چایی یا نسکافه دل از هر کسی می برد. این دستور پخت، از آن دستورهای بسیار راحت و دلربا است…

۱ پیمانه آبدوغ
۱ ق چایخوری جوش شیرین
۱ پیمانه کره
۱/۲ پیمانه روغن قنادی (شورتنینگ)
۲ پیمانه شکر سفید
۵ عدد تخم مرغ
۲ ق چایخوری وانیل
۱ پیمانه پودر نارگیل
۱ ق چایخوری بکینگ پودر
۲ پیمانه آرد چند منظوره
۲۵۰ گرم پنیر خامه ای
۴ پیمانه شکر قنادی
۲ قاشق غذاخوری خامه ی رقیق
۱/۲ پیمانه گردوی خرد شده
۱ پیمانه پودر نارگیل شیرین شده

۱ ساعت و ۳۵ دقیقه زمان لازم دارید

فر را روی دمای ۱۷۵ درجه ی سانتیگراد گرم کنید.
۳ عدد قالب کیک گرد ۱۸ سانتی متری را چرب کنید.
آبدوغ و جوش شیرین را در یک کاسه مخلوط کرده و کناری بگذارید.
نصف پیمانه از کره را با روغن قنادی و شکر در یک کاسه مخلوط کنید تا نرم و پفکی بشوند.
تخم مرغ ها، مخلوط آبدوغ، ۱ ق چایخوری وانیل، ۱ پیمانه نارگیل، بکینگ پودر و آرد را هم به مخلوط بالا اضافه کنید.
وفتی مواد مقداری مخلوط شدند (دقت کنید که خمیر را خیلی هم نزنید) آنها را داخل فالب ها بریزید.
قالب ها را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک ها بپزند. وقتی یک چنگال را داخل کیک فرو کردید و تمیز بیرون آمد، یعنی کیک آماده شده است. قالب ها را خارج کنید و اجازه دهید سرد شوند.

در حین اینکه کیک در حال سرد شدن است، قسمت خامه ای را آماده می کنیم، به این صورت که:

پنیر خامه ای، نیم دیگری از کره، ۱ ق چایخوری وانیل و شکر قنادی را با هم مخلوط نموده و آنقدر می زنیم تا نرم و پفکی شوند.

خامه را کم کم و به اندازه ای روی مواد می ریزیم تا قوام دلخواه را پیدا کنند.
گردوهای خرد شده و پودر نارگیل را هم اضافه می نماییم.
این مواد را میان لایه های کیک ریخته و مقدار باقیمانده را روی کیک می ریزیم.
مقداری گردو، دارچین یا هر چیز دیگری که دوست داشته باشید را به عنوان تزئین روی کیک پاشیده و نوش جان کنید.