سالاد سزار ایتالیایی

سالاد سزار ایتالیایی

طرز تهیه سالاد سزار ایتالیایی اصل با فیله مرغ و سس مخصوص و سنتی سزار

سالاد سزار اختراع «سزار کاردینی» آشپز ایتالیایی_آمریکایی است که در جشن‌های استقلال آمریکا در سال ۱۹۲۴ از سر ناچاری و خالی بودن یخچال رستوران با مواد دم دستش یک سالاد خوشمزه آماده کرد. احتمالا آن روز آقای سزار کاردینی فکرش را هم نمی‌کرد که سالاد ابداعی‌اش یک روز تبدیل به پرطرفدارترین سالاد رستوران‌های درجه یک در سرتاسر دنیا شود.

مواد مورد نیاز


  • پنیر پارمزان: ۳ قاشق غذاخوری رنده شده
  • سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: به مقدار دلخواه
  • سینه بدون پوست: ۱ عدد
  • شاخه رزماری: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه رنده شده
  • کاهو: ۱ بوته
  • نان تست: به مقدار دلخواه
  • آب لیمو‌ترش، نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه سالاد سزار با فیله مرغ، سس مخصوص و نان کروتان

سینه‌مرغ، آب‌لیموترش، یک حبه سیر، یک شاخه رزماری، مقداری نمک، فلفل، مقداری سس خردل، یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و ۲ قاشق سوپ‌خوری از روغن زیتون در ظرفی بریزید و مخلوط کنید تا مرغ کاملاً مزه‌دار شود سپس سینه‌های مرغ‌ را گریل کنید.

در این فاصله نان تست را به صورت مکعبی برش بزنید. قبل از برش زدن دور نان تست را ببرید و قسمت نرم و سفید نان را برش بزنید. روغن زیتون را در یک تابه کمی داغ کنید و مقداری سیر رنده شده را در آن تفت دهید.

تکه‌های نان تست را در روغن زیتون و سیر تفت دهید و برشته کنید، در یک ظرف بزرگ کاهوها را تکه تکه کنید (بهتر است کاهو را با دست تکه کنید) مرغ گریل و نان تست برشته شده را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید برای درست کردن سس سالاد آب لیمو‌ترش، نمک، فلفل، سرکه بالزامیک، سس مایونز، سس خردل، سیر رنده شده، پنیر پارمزان و چند قطره روغن زیتون را با هم ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید.

برای تزیین روی سالاد می‌توانید از حلقه‌های برش داده زیتون سبز و سیاه بدون هسته و مقداری پودر پنیر پارمزان استفاده کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا