سالاد سزار ایتالیایی

طرز تهیه سالاد سزار ایتالیایی اصل با فیله مرغ و سس مخصوص و سنتی سزار

سالاد سزار اختراع «سزار کاردینی» آشپز ایتالیایی_آمریکایی است که در جشن‌های استقلال آمریکا در سال ۱۹۲۴ از سر ناچاری و خالی بودن یخچال رستوران با مواد دم دستش یک سالاد خوشمزه آماده کرد. احتمالا آن روز آقای سزار کاردینی فکرش را هم نمی‌کرد که سالاد ابداعی‌اش یک روز تبدیل به پرطرفدارترین سالاد رستوران‌های درجه یک در سرتاسر دنیا شود.

طرز تهیه سالاد سزار با فیله مرغ ، سس مخصوص و نان کروتان

مواد لازم

سینه بدون پوست: ۱ عدد

کاهو: ۱ بوته

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

نان تست به مقدار دلخواه

سیر: ۲ حبه رنده شده

شاخه رزماری: ۱ عدد

سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: به مقدار دلخواه

پنیر پارمزان: ۳ قاشق غذاخوری رنده شده

آب لیمو‌ترش، نمک و فلفل به میزان دلخواه
سینه‌مرغ، آب‌لیموترش، یک حبه سیر، یک شاخه رزماری، مقداری نمک، فلفل، مقداری سس خردل، یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و ۲ قاشق سوپ‌خوری از روغن زیتون در ظرفی بریزید و مخلوط کنید تا مرغ کاملاً مزه‌دار شود سپس سینه‌های مرغ‌ را گریل کنید.

در این فاصله نان تست را به صورت مکعبی برش بزنید. قبل از برش زدن دور نان تست را ببرید و قسمت نرم و سفید نان را برش بزنید. روغن زیتون را در یک تابه کمی داغ کنید و مقداری سیر رنده شده را در آن تفت دهید. تکه‌های نان تست را در روغن زیتون و سیر تفت دهید و برشته کنید، در یک ظرف بزرگ کاهوها را تکه تکه کنید (بهتر است کاهو را با دست تکه کنید) مرغ گریل و نان تست برشته شده را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید برای درست کردن سس سالاد آب لیمو‌ترش، نمک، فلفل، سرکه بالزامیک، سس مایونز، سس خردل، سیر رنده شده، پنیر پارمزان و چند قطره روغن زیتون را با هم ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید. برای تزیین روی سالاد می‌توانید از حلقه‌های برش داده زیتون سبز و سیاه بدون هسته و مقداری پودر پنیر پارمزان استفاده کنید.