طرزتهیه کباب بلغاری

طرزتهیه کباب بلغاری

مواد مورد نیاز


  • گوشت راسته گوساله: ۳۰۰ گرم
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز: ۵ الی ۶ عدد
  • پیاز: ۲ عدد

طرز تهیه و دستور پخت:

در میان این همه تنوع کبابها، یکی از کبابهای خوشمزه کباب بلغاری است که در واقه از رول کردن گوشت گوساله و به سخ کشیدن آن به دست می آید و از نظر ظاهری کمی شبیه کباب قفقازی و حتی جوجه حلزونی است.

این کباب خوشمزه بسیار راحت و آسان در زمانی کم قابل تهیه است و گزینه خوبی برای وعده غذایی ناهار و خوردن آن با برنج و گوجه فرنگی کبابی و یا حتی همراه با نان است.

طرز تهیه کباب بلغاری را که شامل گوشت گوساله و ادویه و فلفل دلمه و پیاز و زعفران دمکرده و پودر سیر است را برایتان می نویسم و امیدوارم ان را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن برای وعده غذایی ناهار و یا شام لذت ببرید.

مرحله اول:

ابتدا و برای شروع تهیه این کباب لذیذ، گوشت گوساله را شسته و با چاقو ان را به شکل نواری و باریک با طول تقریبی ۱۰ سانتی متری برش می دهیم.

مرحله دوم:

سپس در ادامه در این مرحله، باید گوشت را مزه دار کنیم. برای این منظور گوشت برش خورده را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و ۱ عدد پیاز را پوست کنده و ان را خلالی خرد می کنیم و داخل کاسه می ریزیم و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر را نیز به مقدار کافی به گوشت می زنیم و سپس ۱ عدد فلفل دلمه را نیز خرد کرده و داخل کاسه می ریزیم و سپس زعفران دمکرده را نیز به کاسه اضافه می کنیم و همه مواد را خوب با گوشت ماساژ می دهیم تا گوشت کاملا مزه دار شود و خوشمزه شود. سپس روی کاسه گوشت را سلفون می کشیم و گوشت را برای مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم تا گوشت مزه دار شود.

مرحله سوم:

سپس در ادامه در این مرحله، بعد از ۲ ساعت استراحت، گوشت را از یخچال بیرون آورده و یک تکه گوشت برش خورده را بر می داریم و اگر ضخیم بود آن را با بیفتک کوب باریک می کنیم و سپس ان را با دست رول می کنیم و به آن را داخل سیخ کباب فرو می بریم و بعد از آن یک تکه فلفل دلمه ای برش خورده و پیاز برش خورده قرار می دهیم.

سپس دوباره یک تکه گوشت را رول کرده و در سیخ کباب فرو می بریم و بعد آن فلفل دلمه برش خورده قرار می دهیم و این کار را تکرار می کنیم تا تمام گوشتها را به سیخ بکشیم و آماده کنیم (از ابتدا و انتهای سیخ کمی فاصله می گذاریم و گوشت را از فاصله ۸ سانتی متری از ابتدا و انتها به سیخ می کشیم ).

مرحله چهارم:

سپس در ادامه در این مرحله، منقل را اماده می کنیم و سیخ خای کباب را روی منقل قرار می دهیم و مدام پشت و رو می کنیم تا کبابها نسوزد و بپزند (در صورت تمایل می توان کبابها را بجای منقل، داخل فر و یا در ماهی تابه با سیخ چوبی نیز پخت).

مرحله پنجم:

سپس در ادامه در این مرحله ، وقتی کبابها پخت و آماده شد، انها را از روی منقل بر می داریم و در یک ظرف می ریزیم و همراه با برنج و سبزی خوردن و سالاد شیرازی و زیتون پرورده و لیمو تازه و … و یا برای وعده غذایی شام همراه با نان میل می کنیم.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 3 رای)
[digikala91611737817]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا