مواد لازم برای تهیه کباب بلغاری

۳۰۰ گرم گوشت راسته گوساله

۲ عدد پیاز

۵ الی ۶ عدد فلفل سبز

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه و دستور پخت:

در میان این همه تنوع کبابها ، یکی از کبابهای خوشمزه کباب بلغاری است که در واقه از رول کردن گوشت گوساله و به سخ کشیدن ان به دست می آید و از نظر ظاهری کمی شبیه کباب قفقازی و حتی جوجه حلزونی است. این کباب خوشمزه بسیار راحت و آسان در زمانی کم قابل تهیه اشت و گزینه خوبی برای وعده غذایی ناهار و خوردن آن با برنج و گوجه فرنگی کبابی و یا حتی همراه با نان است.

 طرز تهیه کباب بلغاری را که شامل گوشت گوساله و ادویه و فلفل دلمه و پیاز و زعفران دمکرده و پودر سیر است را برایتان می نویسم و امیدوارم ان را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن برای وعده غذایی ناهار و یا شام  لذت ببرید.

مرحله اول :

ابتدا و برای شروع تهیه این کباب لذیذ، گوشت گوساله را شسته و با چاقو ان را به شکل نواری و باریک با طول تقریبی ۱۰ سانتی متری برش می دهیم.

مرحله دوم :

سپس در ادامه در این مرحله ، باید گوشت را مزه دار کنیم . برای این منظور گوشت برش خورده را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و ۱ عدد پیاز را پوست کنده و ان را خلالی خرد می کنیم و داخل کاسه می ریزیم و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر را نیز به مقدار کافی به گوشت می زنیم و سپس ۱ عدد فلفل دلمه را نیز خرد کرده و داخل کاسه می ریزیم و سپس زعفران دمکرده را نیز به کاسه اضافه می کنیم و همه مواد را خوب با گوشت ماساژ می دهیم تا گوشت کاملا مزه دار شود و خوشمزه شود.سپس روی کاسه گوشت را سلفون می کشیم و گوشت را برای مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم تا گوشت مزه دار شود.

مرحله سوم :

سپس در ادامه در این مرحله ، بعد از ۲ ساعت استراحت ، گوشت را از یخچال بیرون آورده و یک تکه گوشت برش خورده را بر می داریم و اگر ضخیم بود آن را با بیفتک کوب باریک می کنیم و سپس ان را با دست رول می کنیم و به آن را داخل سیخ کباب فرو می بریم و بعد از آن یک تکه فلفل دلمه ای برش خورده و پیاز برش خورده  قرار می دهیم . سپس دوباره یک تکه گوشت را رول کرده و در سیخ کباب فرو می بریم و بعد ان فلفل دلمه برش خورده قرار می دهیم و این کار را تکرار می کنیم تا تمام گوشتها را به سیخ بکشیم و اماده کنیم ( از ابتدا و انتهای سیخ کمی فاصله می گذاریم و گوشت را از فاصله ۸ سانتی متری از ابتدا و انتها به سیخ می کشیم ).

مرحله چهارم :

سپس در ادامه در این مرحله ، منقل را اماده می کنیم و سیخ خای کباب را روی منقل قرار می دهیم و مدام پشت و رو می کنیم تا کبابها نسوزد و بپزند ( در صورت تمایل می توان کبابها را بجای منقل ، داخل فر و یا در ماهی تابه با سیخ چوبی نیز پخت ).

مرحله پنجم  :

سپس در ادامه در این مرحله ، وقتی کبابها پخت  و آماده شد ، انها را از روی منقل بر می داریم و در یک ظرف می ریزیم و همراه با برنج و سبزی خوردن و سالاد شیرازی و زیتون پرورده و لیمو تازه و … و یا برای وعده غذایی شام همراه با نان میل می کنیم. نوش جان    نمک و فلفل