مواد لازم جهت درست کردن انار پلو

برنج: 2 پیمانه

مرغ پخته: 200 گرم

انار: 2 عدد

پیاز: 1 عددبزرگ

گشنیز خرد شده: 5 الی 6 قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده نصف استکان

خلال پسته: 3 قاشق غذا خوری سرپر

نمک و فلفل به مقدار لازم

غذاهای شیرازی

طرز تهیه انار پلو شیرازی

ابتدا نصف سینه مرغ را با زردچوبه ، سیر و پیاز بپزید تا برای درست کردن غذا آماده شود. سپس برنچ را بشویید و بعد از چند ساعت آن را آبکش کنید.

در یک ماهیتابه مقداری روغن می ریزیم و و قتی داغ شد پیاز را به همراه انار دون شده و خلال پسته داخل آن می ریزیم و با هم تفت می دهیم تا آب میان بافتی انار و پیاز حفظ شود و روغن پسته که عطر شگفت انگیزی دارد به خورد پیاز و انار برود و در حین تفت دادن مقداری از زعفران دم کرده را هم به مواد اضافه می کنیم.

انار پلو شیرازی

طرز تهیه انار پلو شیرازی

بعد از آن مرغ پخته شده و ریش ریش شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم در حین تفت دادن کمی نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم.وقتی مواد کاملا تفت گرفتند و بخار آن بالا آمد حرارت را خاموش می کنیم و گشنیز خرد شده را اضافه می کنیم.چون می خواهیم رنگ سبز گشنیز بر اثر حرارت تغییر نکند.

روش تهیه انار پلو

شیوه درست کردن انار پلوی شیرازی

در کف ظرف مورد نظر کمی روغن ، زعفران و آب بریزید .سپس روی کف قابلمه مقداری از برنج آبکش شده بریزید و رویش را صاف کنید و بعد مایع آماده شده از انار و مرغ را روی آن می ریزیم و سپس لایه بعد را هم به همین شکل ادامه می دهیم، مقداری برنج و بعد مایع غذا تا مرحله آخر این لایه ها را ادامه دهید و روی آن مقداری زعفران دم کرده می ریزم و در قابلمه را می بندیم و با حرارت خیلی کم اجازه میدهیم تا غذا دم بکشد و جا بیفتد.

در آخر هم با کمی خلال پسته آن را تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد انار پلو

انار پلو جزو پلو و چلو می باشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه می باشد .

انار پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد.