مواد لازم جهت درست کردن انار پلو

برنج: ۲ پیمانه

مرغ پخته: ۲۰۰ گرم

انار: ۲ عدد

پیاز: ۱ عددبزرگ

گشنیز خرد شده: ۵ الی ۶ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده نصف استکان

خلال پسته: ۳ قاشق غذا خوری سرپر

نمک و فلفل به مقدار لازم

غذاهای شیرازی

طرز تهیه انار پلو شیرازی

ابتدا نصف سینه مرغ را با زردچوبه ، سیر و پیاز بپزید تا برای درست کردن غذا آماده شود. سپس برنچ را بشویید و بعد از چند ساعت آن را آبکش کنید.

در یک ماهیتابه مقداری روغن می ریزیم و و قتی داغ شد پیاز را به همراه انار دون شده و خلال پسته داخل آن می ریزیم و با هم تفت می دهیم تا آب میان بافتی انار و پیاز حفظ شود و روغن پسته که عطر شگفت انگیزی دارد به خورد پیاز و انار برود و در حین تفت دادن مقداری از زعفران دم کرده را هم به مواد اضافه می کنیم.

انار پلو شیرازی

طرز تهیه انار پلو شیرازی

بعد از آن مرغ پخته شده و ریش ریش شده را اضافه میکنیم و هم می زنیم در حین تفت دادن کمی نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم.وقتی مواد کاملا تفت گرفتند و بخار آن بالا آمد حرارت را خاموش می کنیم و گشنیز خرد شده را اضافه می کنیم . چون می خواهیم رنگ سبز گشنیز بر اثر حرارت تغییر نکند.

روش تهیه انار پلو

شیوه درست کردن انار پلوی شیرازی

در کف ظرف مورد نظر کمی روغن ، زعفران و آب بریزید .سپس روی کف قابلمه مقداری از برنج آبکش شده بریزید و رویش را صاف کنید و بعد مایع آماده شده از انار و مرغ را روی آن می ریزیم و سپس لایه بعد را هم به همین شکل ادامه می دهیم ، مقداری برنج و بعد مایع غذا تا مرحله آخر این لایه ها را ادامه دهید و روی آن مقداری زعفران دم کرده می ریزم و در قابلمه را می بندیم و با حرارت خیلی کم اجازه میدهیم تا غذا دم بکشد و جا بیفتد.

در آخر هم با کمی خلال پسته آن را تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد انار پلو

انار پلو جزو پلو و چلو می باشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .

انار پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد .