مواد لازم برای سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

  روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

 پیاز خرد شده: ۱ عدد کوچک

سیر خرد شده: ۲ حبه

  قارچ خرد شده: ۴۰۰ گرم

 اسفناج خرد شده: ۲۵۰ گرم

 سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

جعفری خرد شده مقداری برای تزیین

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی سالادی بسیار مقوی، پرخاصیت و خوش طعم است. این سالاد خوشمزه و مغذی را می توان بصورت جدا یا در کنار انواع غذاهای گوشتی سرو کرد.

طرز تهیه سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن زیتون را داخل آن بریزید، سیر و پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند، قارچ را اضافه کنید و حدود ۳ الی ۴ دقیقه سرخ کنید.

اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید تا پلاسیده و جمع شوند. اسفناج ها را بیش از حد حرارت ندهید تا همچنان تردی خود را حفظ کنند.

سرکه بالزامیک و آب لیموی تازه را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و هر ازگاهی هم بزنید تا طعم سرکه و لیمو به خرد سبزیجات برود. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید، سالاد را در ظرف بریزید، روی آن را با جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.