سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

مواد مورد نیاز


  • آب لیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: ۱ عدد کوچک
  • اسفناج خرد شده: ۲۵۰ گرم
  • قارچ خرد شده: ۴۰۰ گرم
  • سیر خرد شده: ۲ حبه
  • جعفری خرد شده: مقداری برای تزیین
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی سالادی بسیار مقوی، پرخاصیت و خوش طعم است. این سالاد خوشمزه و مغذی را می توان بصورت جدا یا در کنار انواع غذاهای گوشتی سرو کرد.

روش تهیه سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی:

ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن زیتون را داخل آن بریزید، سیر و پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند، قارچ را اضافه کنید و حدود ۳ الی ۴ دقیقه سرخ کنید.

اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید تا پلاسیده و جمع شوند. اسفناج ها را بیش از حد حرارت ندهید تا همچنان تردی خود را حفظ کنند.

سرکه بالزامیک و آب لیموی تازه را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و هر ازگاهی هم بزنید تا طعم سرکه و لیمو به خرد سبزیجات برود. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید، سالاد را در ظرف بریزید، روی آن را با جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.83 ( 2 رای)
[digikala71612626563]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا