مواد لازم برای تهیه بلینی با خاویار:

  • ۲ عدد کره ۵۰ گرمی
  • نمک طبیعی
  • یک دوم پیمانه شکر
  • دو قاشق غذاخوری خمیرمایه
  • آرد سفید
  • کرم فرش برای زیر خاویار
  • دو عدد زرده تخم مرغ
  • دو عدد سفیده تخم مرغ
  • خاویار درجه یک – خرید خاویار زدبازار
  • یک پیمانه شیر پرچرب

طرز تهیه بلینی با خاویار :

تمامی موارد به جز کرم فرش و خاویار را با هم مخلوط کرده و مانند پنکیک بر روی تابه به مدت ۵ دقیقه سرخ می کنیم سپس خاویار و کرم فرش را اضافه می کنیم. نوش جان!

خاویار معمولا در وعده صبحانه استفاده می‌شود، آن هم یک صبحانه اشرافی! یک طریقه مصرف خاویار ایرانی، استفاده از آن در پای خاویار است. پای خاویار یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای لوکس دارای خاویار است.

مواد مورد نیاز پای خاویار

  •  تخم مرغ آب پز: شش عدد
  •  مایونز: سه قاشق غذاخوری
  •  پیاز قرمز: دو عدد متوسط
  •  پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
  •  خامه ترش: دو سوم پیمانه
  •  خاویار مرغوب: به مقدار لازم
  •  روغن: به مقدار لازم
  •  لیمو، سیر و ادویه‌جات: به مقدار لازم
  • در ابتدا تخم‌مرغ‌های آب‌پز را به خوبی ریز می‌کنیم، با سس مایونز کاملا مخلوط کرده و به عنوان اولین لایه‌ی پای روی تابه پهن کنید.
  1. پیازهای قرمز را نیز کاملا ریز و نگینی کنید و سپس روی لایه اول و به صورت یکدست قرار دهید.
  2. پنیر خامه‌ای را  نیز هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود. سپس آن را با خامه ترش مخلوط کرده و دوباره هم بزنید.
  3. این مایه را روی لایه‌ی پیازها قرار داده و با قاشق در تابه کاملا یک‌دست کنید. توجه داشته باشید که لایه‌ها تا حد امکان باهم مخلوط نشوند.
  4. در تابه را گذاشته و به مدت ۳ ساعت فریز کنید.
  5. پس از انجام مراحل بالا، خاویار را با دقت تمام و جلوگیری از له شدن یا آب پس دادن، دانه دانه با قاشق روی سطح پای قرار می‌دهیم. پس از این کار نیاز است تا مخلوط دوباره به مدت یک ساعت فریز شود.
  6. در این مرحله، به یک چاقوی آغشته به روغن نیاز خواهید داشت. این چاقو را به آرامی دور تا دور تابه و از داخل حرکت دهید تا پای به طور کامل از ظرف جدا شده و آماده‌ی سرو باشد.
  7. این پای لذیذ و بی‌نظیر را می‌توانید همراه با نان باگت یا تست و به همراه لیمو و انواع سبزیجات سرو کنید.