طرز تهیه بلینی با خاویار

طرز تهیه بلینی با خاویار

مواد مورد نیاز


  • خاویار درجه یک
  • خمیرمایه: دو قاشق غذاخوری
  • کرم فرش برای زیر خاویار
  • سفیده تخم مرغ: دو عدد
  • کره ۵۰ گرمی: ۲ عدد
  • شیر پرچرب: یک پیمانه
  • زرده تخم مرغ: دو عدد
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • آرد سفید: یک‌چهارم لیوان
  • نمک طبیعی: به میزان دلخواه

طرز تهیه بلینی با خاویار

تمامی موارد به جز کرم فرش و خاویار را با هم مخلوط کرده و مانند پنکیک بر روی تابه به مدت ۵ دقیقه سرخ می کنیم سپس خاویار و کرم فرش را اضافه می کنیم.

خاویار معمولا در وعده صبحانه استفاده می‌شود، آن هم یک صبحانه اشرافی! یک طریقه مصرف خاویار ایرانی، استفاده از آن در پای خاویار است، پای خاویار یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای لوکس دارای خاویار است.

مواد مورد نیاز پای خاویار


  • پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
  • خاویار مرغوب: به مقدار لازم
  • مایونز: سه قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ آب پز: شش عدد
  • پیاز قرمز: دو عدد متوسط
  • خامه ترش: دو سوم پیمانه
  • روغن: به مقدار لازم
  • لیمو، سیر و ادویه‌جات: به مقدار لازم

در ابتدا تخم‌مرغ‌های آب‌پز را به خوبی ریز می‌کنیم، با سس مایونز کاملا مخلوط کرده و به عنوان اولین لایه‌ی پای روی تابه پهن کنید.

پیازهای قرمز را نیز کاملا ریز و نگینی کنید و سپس روی لایه اول و به صورت یکدست قرار دهید.

پنیر خامه‌ای را نیز هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود، سپس آن را با خامه ترش مخلوط کرده و دوباره هم بزنید.

این مایه را روی لایه‌ی پیازها قرار داده و با قاشق در تابه کاملا یک‌دست کنید. توجه داشته باشید که لایه‌ها تا حد امکان باهم مخلوط نشوند.

در تابه را گذاشته و به مدت ۳ ساعت فریز کنید.

پس از انجام مراحل بالا، خاویار را با دقت تمام و جلوگیری از له شدن یا آب پس دادن، دانه دانه با قاشق روی سطح پای قرار می‌دهیم. پس از این کار نیاز است تا مخلوط دوباره به مدت یک ساعت فریز شود.

در این مرحله، به یک چاقوی آغشته به روغن نیاز خواهید داشت، این چاقو را به آرامی دور تا دور تابه و از داخل حرکت دهید تا پای به طور کامل از ظرف جدا شده و آماده‌ی سرو باشد.

این پای لذیذ و بی‌نظیر را می‌توانید همراه با نان باگت یا تست و به همراه لیمو و انواع سبزیجات سرو کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا