طریقه مصرف خاویار برای صبحانه

طریقه مصرف خاویار برای صبحانه
مواد مورد نیاز
طرز تهیه پای خاویار به صورت مرحله به مرحله
طریقه مصرف خاویار: ابتدا تخممرغهای آبپزرا ریز میکنیم، با مایونز کاملا مخلوط کرده و به عنوان اولین لایهی پای روی سطح تابه پهن کنید، پیازهای قرمز را نیز بسیار نگینی کنید و سپس روی لایه اول و به صورت یکپارچه قرار دهید، پنیر خامهای را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
سپس آن را با خامه ترش مخلوط کرده و دوباره هم بزنید، این مایه را روی لایهی پیازها قرار داده و با قاشق در تابه کاملا یکدست کنید، توجه داشته باشید که لایهها تا حد امکان باهم مخلوط نشوند، در تابه را بگذارید و به مدت ۳ ساعت فریز کنید.
پس از انجام مراحل بالا، خاویار را با دقت تمام و ممانعت از له شدن یا آب پس دادن، دانه دانه با قاشق روی سطح پای قرار میدهیم. پس از این کار نیاز است تا مخلوط دوباره به مدت یک ساعت فریز شود.
در این مرحله، به یک چاقوی آغشته به روغن نیاز خواهید داشت، این چاقو را به آرامی دور تا دور تابه و از داخل حرکت دهید تا پای به طور کامل از ظرف جدا شده و آمادهی سرو باشد.
این پای لذیذ و بینظیر را میتوانید همراه با نان باگت یا تست و به همراه لیمو و انواع سبزیجات سرو کنید.