طرز تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

مواد لازم

کلم سفید خلالی (برشهای نازک زده شده) نصف کلم متوسط

هویج رنده شده درشت: ۲ عدد

گردو نگینی خرد شده: نصف پیمانه

کشمش: ۲۰۰ گرم تقریبا یک لیوان و نصفی

ذرت بخارپز: ۲۰۰ گرم یا یک لیوان و نصفی

آبلیموی تازه: نصف پیمانه

سس مایونز سه تا چهار قاشق غذاخوری

ماست چکیده سفت: سه تا چهار قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سفید یا فلفل سیاه به میزات لازم ‌

روغن زیتون بی بو یک تا دو قاشق غذاخوری

روش تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

برگ کلمها را خلالی ریز برش بده و هویج را رنده کنید.

کشمش پلویی ریز را بریز تو آبکش و چند بار خوب بشورید.

ذرت را هم بخار پز کنید و روش آب سرد بریز تا خنک شود.

گردوها را هم با دست به تیکه های درشت خرد کنید.

داخل یه ظرف گود سس مایونز، ماست چکیده و نمک و فلفل و آب لیموی تازه و روغن زیتون بریزید.

خوب باچنگال هم بزنید  تا یه کم سس رقیق شه.

بعد همه ی مواد را به اون اضافه کرده و خوب قاطیش کنید، بریزید توظرف سرو. روی سالاد کلم سفید و کشمش را با گردو و کشمش و ذرت یا  سلیقه خودتون  تزیین کنید.

نکات:

اگر دوست دارید مثل من به جای آبلیمو از سرکه لبو استفاده کنید.