طرز تهیه بلغور پلو ترکیه

مواد لازم:

پیاز:۱ عدد

زردچوبه: نمک،فلفل به میزان لازم

عصاره مرغ:به میزان لازم

گوجه فرنگی:۲ عدد

فیله مرغ: ۳ عدد

روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

بلغور: ۴ پیمانه

رب فلفل: به میزان لازم

فلفل قرمز:۲ عدد

سیر:۱ حبه

طرز تهیه و دستور پخت:

البته این غذا با ذائقه ما ایرانیها هم خیلی سازگاره چون از مواد غذایی استفاده میشه داخلش که همه ما ایرانیها دوست داریم. تو این غذا دستمون بازه میتونیم هم از گوشت و هم از مرغ استفاده کنیم و اگر دلتون نخواست میتونید از هیچ کدامشون استفاده نکنید و به جاش از لوبیا سبز استفاده کنین. این غذا علاوه بر اینکه تو پخت دست ما رو باز میزاره پر از خاصیت و ویتامینه. بخاطر استفاده از بلغور، برنج، گوجه فرنگی و همچنین مرغی که داخلشه. هر کدام از این مواد غذایی سرشار از ویتامین و املاح معدنی هستن. پس این غذای خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرین.

مرحله اول :

ابتدا برای درست کردن این غذا میریم سراغ بلغور هامون. بلغورها رو پاک میکنیم و میشوریم و تو یه کاسه خیسشون میکنیم و میزاریم چند ساعت بمونن. اینجوری بلغورها برای پخت بهتر هستن و لعاب بهتری هم میندازن. سپس بعد از خیس کردن بلغور ها میریم سراغ فیله هامون.

فیله مرغهامون رو چربی اضافیشو میگیریم و بعد از شستشو میزاریم آبش بره. سپس اونها رو میزاریم رو تخته آشپزخانه و به صورت مکعبی خردشون میکنیم( نه زیاد درشت خرد کنید نه زیاد ریز در حد وسط مناسب هستش) بعد از اینکه مرغها رو خرد کردیم میزاریم کنار تا از اشون استفاده کنیم.

در ادامه پیازمون رو اول پوست کنده و شسته سپس به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و میزاریم بمونه. بعد از پیاز سیرمون رو بعد از پوست گیری و شستشو خرد کرده و کنار پیازها میزاریم تا تو غذا استفاده کنیم از اش.

مرحله دوم :

حالا تو این مرحله گوجه فرنگی هامون رو بر میداریم و قشنگ و تمیز میشوریم. در اینجا میتونید هم پوست گوجه ها رو بگیرین و هم با پوست خردشون کنید. پس بعد از شستشو اونها رو تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می کنیم و می زاریم بمونه. بعد از گوجه ها، فلفل قرمزها رو میشوریم و خرد میکنیم و در کناری می زاریم.

نکته ایی که باید بگم این هستش که این غذا اصلش باید تند باشه، پس اگر شما نمیتونید غذای تند بخورید به جای رب فلفل از رب گوجه فرنگی استفاده کنید. همچنین فلفل قرمز نریزید داخلش.

حالا یه تابه برمیداریم و روغن میریزیم داخلش و رو حرارت می زاریم تا روغن داخلش داغ شه زمانی که روغنمون داغ شد پیازهایی که نگینی خرد کرده بودیم رو میریزیم داخلش و شروع میکنیم به تفت دادن. زمانی که پیاز ها کمی نرم شد زردچوبه رو همره با سیری که خرد کرده بودیم بهش اضافه میکنیم و مجدد تفت میدیم.

بلغور پلو ترکیه

مرحله سوم :

بعد از اینکه پیاز و سیرمون  داشت تغییر رنگ میداد فیله های مرغمون رو که خرد کرده بودیم رو می ریزم داخل تابه و با هم دیگه خوب تفت میدیم تا فیله ها قشنگ دو طرفش سرخ بشه. بعد از اینکه فیله مرغمون سرخ شد رب فلفل رو بهش اضافه می کنیم که خوب سرخ بشن و خامی رب گرفته بشه و غذا هم خوشرنگ تر بشه.

بعد از تفت دادن رب، فلفل قرمز ها رو اضافه می کنیم و خوب تفت می دیم تا تندی فلفل به خورد غذامون بره. و در آخر نوبت گوجه فرنگی هامونه اونها رو هم اضافه می کنیم به مخلوط توی تابه و با هم سرخشون میکنیم و در نهایت فلفل و نمک رو هم بهش اضافه می کینم و خوب هم می زنیم تا چاشنی ها به خورد مخلوط مون بره. سپس بعد از تفت دادن گوجه ها  عصاره مرغمون رو به تابه اضافه می کنیم تا دو تا قل بخوره.

در ادامه یه قابلمه بر می داریم و میزاریم رو حرارت سپس بلغور ها رو که آبکش کردیم رو می ریزیم داخلش و بعد مخلوط توی تابه رو هم بهش اضافه می کنم و خوب با هم مخلوط شون می کنیم و در آخر هم ۵ پیمانه  آب بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم و حرارت رو می بریم بالاتر تا آب داخلش خشک بشه. زمانی که آب داخل قابلمه کشیده شد حرارت رو کم می کنیم و دم کنی می زاریم رو قابلمه و برای ۴۰ دقیقه می زاریم بمونه تا دم بشکه. دیگه غذامون آماده شده و داخل ظرف کشیده و با کمی از فیله مرغها تزئین کرده و سرو می کنیم.