طرز تهیه فاصولیه ترکیمواد لازم:

نمک فلفل زردچوبه: مقدار کافی
گوشت: ۲۰۰ گرم
پیاز:۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۱ عدد
لوبیا سفید: ۱۵۰ گرم
زعفران دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

مرحله اول تهیه:

ابتدا و در شروع تهیه فاصولیه، ۲۰۰ گرم گوشت را با آب می شوریم و آن را آبکش می کنیم. سپس وقتی آب گوشت ریخت، روی تخته آشپزخانه گوشت را به صورت قیمه ای با چاقو خرد می کنیم، سپس داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز گذاشته و زیرش را روشن می کنیم و وقتی روغن داغ شد گوشت را در روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.

مرحله دوم تهیه :

سپس در این مرحله، ۱ عدد پیاز را می شوریم و پوست می کنیم و ان را به صورت دلخواه خرد می کنیم و همچنین ۱ عدد گوجه فرنگی را بعد از شستن با چاقو به صورت تکه ای خرد می کنیم (در صورت تمایل می توان گوجه فرنگی را بجای خرد کردن، رنده کرد و پوره گوجه فرنگی درست کرد)، سپس آنها را در تابه کمی تفت می دهیم.مرحله سوم تهیه:

سپس در این مرحله، پیاز و گوجه فرنگی تفت داده (یا گوجه فرنگی رنده شده و پوره شده ) را به قابلمه گوشت اضافه می کنیم و با گوشت تفت می دهیم.
مرحله چهارم تهیه:

سپس در این مرحله، ۱۵۰ گرم لوبیا را که از ۲۴ ساعت قبل در اب خیس کرده بودیم تا نفخ ان گرفته شود و زودتر بپزد را آبکش می کنیم و سپس لوبیا را به قابمه گوشت و پیاز و گوجه فرنگی اضافه می کنیم و با انها تفت می دهیم.

مرحله پنجم :

سپس در این مرحله، ۳ لیوان اب به قابلمه اضافه می کنیم و زیر شعله گاز را ابتدا زیاد می کنیم و وقتی آب جوش آمد زیر شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا لوبیا و گوشت و بقیه مواد خوب بپزند و نرم شوند. سپس وقتی کمی لوبیا پخت و در نیم ساعت آخر قبل از آماده شدن غذا نمک و فلفل و زردچوبه را به مقدار کافی همراه با لیمو امانی (در صورت تمایل می توان بجای لیمو امانی از آبلیمو استفاده کرد، ضمنا برای استفاده از لیمو امانی، ان را قبل از استفاده با چنگال سوراخ کرده و کمی ان را در اب سرد می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود و سپس استفاده می کنیم ) و زعفران دمکرده به مواد فاصولیه اضافه می کنیم و با ان مخلوط می کنیم تا غذای ما خوشمزه و مزه دار شود.
مرحله ششم :

سپس در این مرحله، داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز گذاشته و بعد از داغ شدن روغن، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و ان را در روغن تفت می دهیم تا رنگش پر رنگ شود و بوی خامی رب از بین برود. سپس رب را به تابه غذا اضافه می کنیم و با انها مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم :

سپس در این مرحله، وقتی فاصولیه ما غلیظ شد و همه مواد آن پخت، زیر گاز را خاموش می کنیم. غذای ما اماده است. ان را در ظرف مناسب می ریزیم و برای وعده غذایی ناهار و یا شام میل می کنیم. نوش جان