طرز تهیه دسر ترکیه ای کونفه کاداییف پنیری

طرز تهیه دسر ترکیه ای کونفه کاداییف پنیری


  • گردوی خرد شده: 2 قاشف غذا خوری 
  • پسته آسیاب شده: 3 قاشق عذا خوری
  • رشته کاداییف: 1 بسته
  • کره: 150 گرم
  • پنیر لبنه: 100 گرم
  • پودرنارگیل: 2 قا شق
  • مواد لازم برای شربت:
  • آب: 1 لیوان
  • شکر: 1 پیمانه
  • گلاب: 3 قا شق

طرز تهیه دسر ترکیه ای کونفه

 در صورتیکه دوستان پنیر لبنه در دسترسشون نبود می توانید از پنیر پیتزا هم استفاده کنند.
خاستگاه پنیر لبنه کشور ترکیه هستش که پایه ی اصلیش ماست چکیده و غلیظ شده است و بافت نرم و خامه ای داره و میزان نمکش خیلی کمه.

دستور تهیه کونفه کاداییف دسر ترکیه ای:

اول شربت کونفه را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید بعد گلاب رابه آن اضافه کنید.
شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.
فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
خمیر کاداییف را به تکه های کوچکتر برش بزنید.
کره را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید.
قابلمه ای را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.
نصف رشته ها را ته ظرف مورد نظر بطور یکنواخت بچینید. چون رشته ها مشبک هستند چندلایه از اونا رو روی هم به صورت فشرده قرار می دیم تا مواد داخلی از فضای خالی بین اونا بیرون نریزه.
پنیر را بطور یکنواخت روی رشته ها بریزید.
در صورت نبود پنیر لبنه شما می توانید از پنیر پیتزا استفاده کنید و به طور یک ردیف کامل روی رشته هارو بپوشونید.
سپس پودر نارگیل ،بادام،پسته و گردوی خرد شده روی آن بریزید.
بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید.
حدود 30 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.
بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید.

امتیاز کاربران: 4.85 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا