طرز تهیه شیرینی شهد دار ترکی (بادام شکل)

طرز تهیه شیرینی شهد دار ترکی (بادام شکل)

مواد مورد نیاز


  • آرد سمولینا: ۵ قاشق غذاخوری
  • پودر فندق: ۱/۴ لیوان
  • روغن مایع: ۴۰گرم
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • شکلات: ۱۰۰ گرم
  • پودر پسته: ۱/۴ پیمانه
  • بکینگ پودر: ۱۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱عدد
  • آرد: مقدارکافی
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • وانیل: ۵ گرم
  • شکر: ۲ لیوان
  • آب: 3 لیوان

طرز تهیه و دستور پخت:

یکی از ویژگی شیرینی های ترکی این است که اکثر آنها با شهد و یا شربت بار درست می شودن و اینکه در تهیه آنها از مغزهای خوراکی استفاده می شود و یا در داخل شیرینی قرار داده می شود و یا برای تزیین شیرینی استفاده می شود، اما در هر صورت شیرینی ها و باقلواهای ترکی بسیار خوشمزه هستند و با وجود خوشمزگی اگر طبق دستور آنها را درست کنید و آندازه ها را کاملا رعایت کنید متوجه می شوید که بسیار راحت درست می شوند و درست کردن آنها کار خیلی ساده ای سات و بسیار خوشمزه می شوند.

این شیرینی ها برای وعده عصرانه همراه با چای خیلی می چسبند، یکی از این شیرینی های خوشمزه شیرینی شهد دارترکی بادام شکل است که در این مطلب طرز تهیه این شیرینی را که شامل کره و تخم مرغ و پودر پسته و وانیل و آرد سمولینا و آبلیمو و شکر و پودر فندق و روغن مایع و آب و بکینگ پودر و آرد است را برایتآن می نویسم تا آن را در منزل درست کرده و با این شیرینی خوشمزه از مهمآنآن خود پذیرایی کنید ( ابتدا طرز درست کردن شهد شیرینی را می نویسم و سپس طرز درست کرده خمیر شیرینی را بیآن می کنم).

مرحله اول تهیه شیرینی شهد دار ترکی بادام شکل:

ابتدا و برای شروع شهد  (شربت بار) این شیرینی را درست می کنیم و برای این منظور ۳ لیوآن اب و ۲ لیوآن شکر (۴ قاشق غذاخوری از شکر را برای تهیه خمیر شیرینی نگه می داریم و استفاده نمی کنیم) را داخل یک قابلمه می ریزیم و قابلمه را روی شعله گاز می گذاریم.

سپس شکر را مدام هم می زنیم تا در آب حل شود و منتظر می شویم آب شروع به جوشیدن کند و مواد داخل قابلمه کم کم غلیظ شود،ل سپس در آخر ۱ قاشق غذا خوری آبلیمو را به قابلمه اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم و وقتی شربت قوام دار شد زیر گاز را خاموش می کنیم و منتظر می شویم تا شربت سرد شود.

مرحله دوم تهیه:

سپس در ادامه سراغ تهیه خمیر شیرینی می رویم و برای این منظور ۱۵۰ گرم کره نرم شده در دمای اتاق را همراه با ۴ قاشق غذاخوری شکر و ۵ گرم وانیل داخل یک ظرف ریخته و با همزن برقی آنها را برای ۳ دقیقه خوب مخلوط می کنیم تا کرمی شود.

مرحله سوم تهیه:

سپس ۱ عدد تخم مرغ را که از قبل در دمای اتاق قرار داده بودیم به مواد مرحله قبل اضافه می کنیم و با آنها مخلوط می کنیم، در ادامه ۴۰ گرم روغن مایع و ۵ قاشق غذاخوری آرد سمولینا را نیز داخل مواد خمیر شیرینی می ریزیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم تهیه:

سپس بکینگ پودر را اضافه می کنیم و در انتها آرد  را کم کم داخل مایه شیرینی می ریزیم و آن را در حدی می ریزیم که خمیر نرمی به دست آید که چسبنده نیست.

مرحله پنجم تهیه:

در ادامه از خمیر چونه هایی اندازه گردو بر می داریم و آن را با دست شکل بادام در می آوریم، سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی می گذاریم و شیرینی های شکل بادام را کف سینی فر و با فاصله از هم می گذاریم، در ادامه با چاقو وسط شیرینی ها را خط می آندازیم، سپس سینی را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۹۰ درجه سآنتی گراد برای مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی بپزد، وقتی شیرینی پخت سینی را از فر بیرون می آوریم.

مرحله ششم تهیه:

در ادامه کار از شربت و یا شهد تهیه شده در مرحله اول روی شیرینی های گرم می ریزیم، سپس روی وسط شیرینی را پودر پسته و فندق می ریزیم و شیرینی را با آن تزیین می کنیم، اکنون شیرینی ترکی ما آماده است، آن را در ظرف مناسبی می گذاریم و برای عصرانه همراه با چای و یا قهوه آن را میل می کنیم و یا برای مهمانی ها این شیرینی را درست می کنیم و با این شیرینی خوشمزه از مهمانان پذیرایی می کنیم.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 2 رای)
[digikala51611736565]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

2 دیدگاه

  1. سلام، سایت زیبایی دارید و مطالبتون هم کامله، امدوارم که کارتون رو ادامه بدید و بهتر از این هم بشید، موفق باشید.

    1. با سلام، خیلی تشکر از تعریف شما از سایت، ان شاء الله که با همراهی شما بازدیدکنندگان عزیز همیشه رو به پیشرفت باشیم. (:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا