طرز تهیه آبگوشت تبریزی

طرز تهیه آبگوشت تبریزی


  • گوشت گوسفندی با استخوان: 1 کیلو
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری
  • آب گوجه فرنگی: یک فنجان
  • مغز لیمو عمانی: یک قاشق سوپخوری
  • لپه: یک فنجان سرخالی
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • سیب زمینی: 5 عدد
  • دنبه: 300 گرم

طرز تهیه آبگوشت خوشمزه تبریزی

 اولین مرحله برای تهیه این آبگوشت

باید گوشت و دنبه را بشورید و به 10 قسمت تقسیم کنید و داخل روغن تفت دهید تا سرخ و طلایی رنگ شوند.

سپس پیاز را درون روغن سرخ کنید و لپه ای که از قبل خیسانده بودید را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.

پس از آن باید گوشتی که سرخ شده را با مقداری زردچوبه، پیاز داغ، لپه به همراه چهار لیوان آب داخل قابلمه ریخته و بگذارید که با شعله ملایم بپزد‌.

سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت خود اضافه نمایید و در اواخر کار 6 عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و با مقداری فلفل و نمک و زردچوبه به گوشت خود اضافه کنید.

پس از آن می توانید آب گوجه فرنگی و همچنین رب گوجه فرنگی را به آبگوشت خود اضافه کنید و در کنار پیاز، دوغ، سبزی خوردن و نان سنگک میل کنید

نکات مهم برای پخت دیزی سنگی

برای اینکه آبگوشت دیزی سنگی شما خوشمزه تر شود بهتر است به جای روغن از دنبه گوسفند استفاده کنید و وقتی که آبگوشت شما آماده شد دنبه ها را بکوبید و روی هر ظرف کمی از آن بریزید.

همیشه در آخر پخت دیزی سنگی نمک را اضافه کنید تا گوشت بهتر بپزد.

هر چه زمان بیشتری برای پختن دیزی سنگی صرف کنید غذای شما آبدار تر و خوشمزه تر می شود.

هیچ وقت در اواسط پختن آبگوشت خود مجددا آب اضافه نکنید چون باعث می‌شود که مزه اصلی آبگوشت از بین برود.

اضافه کردن رب گوجه فرنگی

قبل از اینکه رب گوجه فرنگی را به آبگوشت خود اضافه کنید حتماً آن را سرخ کنید که بوی خامی ندهد.

برای عطر و طعم بهتر آبگوشت کمی زعفران به آن اضافه کنید و اگر تمایل داشتید از یک چوب دارچین هم داخل دیزی سنگی خود استفاده کنید.

بهترین قسمت گوشت برای پختن دیزی سنگی گوشت گردن است.

علاوه بر فر یا هنوز می توانید دیزی را روی ذغال هم بپزید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا