مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

قارچ: ۵۰۰ گرم

پنیر موزارلا: ۲۵۰ گرم

کره یا مارگارین: ۶۰ گرم

آرد گندم: ۴۵۰ گرم (۳ یا ۴ تا لیوان)

لیوان شیر: ۱/۲

نمک برای خمیر: ۱ قاشق چایخوری

پیاز متوسط: ۲ عدد

تخم مرغ: ۳عدد (به اضافه یک زرده واسه آخرش)

گوجه فرنگی: ۱/۴ قاشق سوپ خوری

شکر: ۲ قاشق سوپ خوری

مایع خمیر: ۱قاشق غذاخوری

فلفل و ادویه اینام به مقدار لازم

مرحله اول:

ابتدا مایه ی خمیر را با مقداری شیر ولرم (جوری که دستمون نسوزه) و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید، و در اون رو ببندید و بگذارید عمل بیاید. (تقریبا ۱۰ دقیقه).

بعد از اون توی یه ظرف دیگه دو تا تخم مرغ رو با همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی در بیاد بعد کره رو که به دمای محیط رسوندید بهش اضافه کنید.

مراحل دوم:

بعد نمک و یه قاشق چایخوری شکر رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم، بعد از اینکه مایه خمیر و شیر خوب عمل اومد قاطی این موادمون می کنیم، بعد از اون ۲ تا ۳ لیوان آرد رو روی موادمون الک می کنیم، لیوان چهارم رو نگه می داریم، کنار دستمون، مواد رو اولش با قاشق و بعد از اون با دست ورز میدیم، انقد آرد بهش اضافه می کنیم تا مواد به دستمون نچسبه.

مراحل سوم:

بعد از اون حدود ۱۰ دقیقه کاملا ورز بدید، بعد یه نایلون و چند تا دستمال بندازید روی ظرفتون بذارید جای گرم تا خمیرتون دو برابر بشه حدودا یک ساعت بهش استراحت بدید.

در همین حین پیاز هارو که خورد کردید سرخ کنید، بعد از اون گوشت رو بهش اضافه کنید یکم زردچوبه بزنید بهش، کامل که سرخ شد قارچ رو که ریز کردید اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه و یکم ادویه و رب گوجه فرنگی بهش اضافه کنید و کامل تفت بدید.

مراحل چهارم:

بعد خمیر رو بردارید رو تخته مورد نظرتون یکم آرد بپاشید، و خمیر رو با وردنه صاف کنید، خمیر رو با چاقو برش بزنید، بعد از این که داخل خمیر مواد ریختید پنیر بریزیدبه دلخواهتون مدل بدید و بذارید توی سینی فر، روی اونا رو یکم روغن مایع بزنید بعد زرده تخم مرغ بزنید و یکم کنجد بپاشید، بذارید تو فر به مدت ۲۰ دقیقه یا کمتر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه، بعد فر بالا رو روشن کنید به اندازه ۵ ،۶ دقیقه طلایی رنگ بشه سرو کنید.