طرز تهیه ته چین اسفناج

طرز تهیه ته چین اسفناج

مواد مورد نیاز


  • گوشت: ۶۰۰ گرم
  • برنج: ۵ تا ۶ پیمانه
  • اسفناج: ۸۰۰ گرم
  • رب انار: ۱پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • سیب زمینی حلقه ای شده: برای ته دیگ
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم
  • روغن : به میزان لازم

طرز تهیه ته چین اسفناج

برنج را بشویید و با آب ولرم و مقداری نمک خیس کنید. پیاز را خرد کنید و با گوشت و کمی فلفل روی حرارت قرار دهید تا بپزد.حتما َهنگام جوشیدن، کف روی آن را بگیرید.

وقتی گوشت پخت آن را صاف کنید و خرد کنید. اسفناج ها را پس از شستن و خرد کردن، در روغن تفت دهید و رب انار را درون مخلوط کنید.

برنج را پخته و آبکش کنید.

قابلمه مناسب را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید و با سیب زمینی حلقه شده کف قابلمه را بپوشانید.

سپس با کفگیر نیمی از برنج را روی سیب زمینی ها ریخته و بعد روی آن گوشت و اسفناج سرخ شده بریزید و مجدداَ بقیه برنج را بریزید.

مقداری از آب گوشت را با روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید و سپس آن را روی حرارت ملایم دم کنید.

اگر دوست دارید ته چین طعم ترش تری داشته باشد می توانید یک قاشق رب انار به آب گوشت و روغن اضافه کنید وبعد برنج را دم کنید.

نکات تکمیلی در مورد ته چین اسفناج

ته چین اسفناج جزو ته دیگ و ته چین می باشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت می باشد.

ته چین اسفناج را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب می باشد.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 3 رای)
[digikala51611736565]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا