طرز تهیه ته چین اسفناج

طرز تهیه ته چین اسفناج
مواد مورد نیاز
طرز تهیه ته چین اسفناج
برنج را بشویید و با آب ولرم و مقداری نمک خیس کنید. پیاز را خرد کنید و با گوشت و کمی فلفل روی حرارت قرار دهید تا بپزد.حتما َهنگام جوشیدن، کف روی آن را بگیرید.
وقتی گوشت پخت آن را صاف کنید و خرد کنید. اسفناج ها را پس از شستن و خرد کردن، در روغن تفت دهید و رب انار را درون مخلوط کنید.
برنج را پخته و آبکش کنید.
قابلمه مناسب را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید و با سیب زمینی حلقه شده کف قابلمه را بپوشانید.
سپس با کفگیر نیمی از برنج را روی سیب زمینی ها ریخته و بعد روی آن گوشت و اسفناج سرخ شده بریزید و مجدداَ بقیه برنج را بریزید.
مقداری از آب گوشت را با روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید و سپس آن را روی حرارت ملایم دم کنید.
اگر دوست دارید ته چین طعم ترش تری داشته باشد می توانید یک قاشق رب انار به آب گوشت و روغن اضافه کنید وبعد برنج را دم کنید.
نکات تکمیلی در مورد ته چین اسفناج
ته چین اسفناج جزو ته دیگ و ته چین می باشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت می باشد.
ته چین اسفناج را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب می باشد.