مواد لازم برای ته چین اسفناج

گوشت: 600 گرم

برنج: 5 تا 6 پیمانه

  اسفناج: 800 گرم     

 رب انار: 1پیمانه

 پیاز: یک عدد

سیب زمینی حلقه ای شده: برای ته دیگ

نمک و فلفل: به اندازه لازم

روغن : به میزان لازم

ته چین اسفناج

طرز تهیه ته چین اسفناج

برنج را بشویید و با آب ولرم و مقداری نمک خیس کنید. پیاز را خرد کنید و با گوشت و کمی فلفل روی حرارت قرار دهید تا بپزد.حتما َهنگام جوشیدن ،کف روی آن را بگیرید.

وقتی گوشت پخت آن را صاف کنید و خرد کنید.اسفناج ها را پس از شستن و خرد کردن، در روغن تفت دهید و رب انار را درون مخلوط کنید.

برنج را پخته و آبکش کنید.

قابلمه مناسب را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید و با سیب زمینی حلقه شده کف قابلمه را بپوشانید.

سپس با کفگیر نیمی از برنج را روی سیب زمینی ها ریخته و بعد روی آن گوشت و اسفناج سرخ شده بریزید و مجدداَ بقیه برنج را بریزید.

مقداری از آب گوشت را با روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید و سپس آن را روی حرارت ملایم دم کنید.

اگر دوست دارید ته چین طعم ترش تری داشته باشد می توانید یک قاشق رب انار به آب گوشت و روغن اضافه کنید وبعد برنج را دم کنید.

نکات تکمیلی در مورد ته چین اسفناج

 ته چین اسفناج جزو ته دیگ و ته چین می باشد

 زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و

 و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت می باشد .

 ته چین اسفناج را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

 همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب می باشد