طرز تهیه پایلا اسپانیایی

طرز تهیه پایلا اسپانیایی
مواد لازم برای تهیه سس پایلا
برای تهیه پایلا ابتدا تکه های مرغ را درون مقدار کمی روغن سرخ نمایید و در مکانی مناسب قرار دهید سپس برنج را به خوبی بشویید و درون آبکشی مناسب بریزید تا آب آن کشیده شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و نمک را به سس بیفزایید و اجازه دهید تا سس مخصوص به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم شعله گاز بماند. در مرحله بعدی طرز تهیه پایلا درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز و هویج و سیر و فلفل دلمه ای خرد شده را مقداری تفت دهید سپس به مخلوط سبزیجات مقداری پاپریکای دودی بیفزایید. تفت دادن سبزیجات افزودن پاپریکا دودی به مواد تفت دادن برنج پایلا اسپانیایی مرغ های سرخ شده را دور مواد بچینید و قارچ ها را هم روی سطح مواد قرار بدهید. سس را به پایلا اضافه کنید و روی سطح ظرف فویل آلومینیومی مناسب را بکشید سپس ظرف را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید همچنین می توانید پایلا را روی شعله گاز با حرارت کم قرار دهید تا پخته شود. روش تهیه پایلا اسپانیایی پایلا خوشمزه در صورت تمایل می توانید روی پایلا میگو و صدف بچینید.
طرز تهیه پایلا اسپانیایی در منزل
در مرحله بعدی برای تهیه سس پایلا درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن و کره بریزید و ادویه ها را به مخلوط کره بیفزایید.تهیه سس پایلا
سس مخصوص پایلا
برنج را به مخلوط مواد اضافه کنید و تفت دهید.چیدن مواد روی برنج
نکات طلایی برای پخت بهتر پایلا
با افزودن مقداری نخود سبز و لوبیا سبز پایلا مزه بی نظیری پیدا خواهد کرد.
در طول ساخت پایلا اگر آب غذا در هنگام پخت تبخیر شد و احساس کردید پایلا مقداری خشک است می توانید مقدار کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.
برای تهیه پایلا از برنج مخصوص پایلا استفاده می شود که گرد است و از برنج های معمولی نیز سفت تر می باشد.