موضوعات داغ

طرز تهیه جامبالایا اسپانیایی

طرز تهیه جامبالایا اسپانیایی


  • فلفل قرمز تند خرد شده: ۱ چهارم قاشق مرباخور
  • پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • سس قرمز تند: نصف قاشق چایخوری
  • میگو پوست گرفته شده: ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: ۴۰۰ گرم
  • سوسیس حلقه شده: ۳۰۰ گرم
  • سینه مرغ مکعبی: ۵۰۰ گرم
  • پودر چیلی: ۱ قاشق مرباخوری
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • کرفس: ۲ عدد خرد شده
  • سیر: ۴ حبه خرد شده
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • آویشن: ۱ قاشق چایخوری
  • برنج خام: ۲ و نیم پیمانه
  • عصاره مرغ: ۱ پیمانه
  • پیازچه و ریحون: برای تزیین
  • بامیه: ۱پیمانه

 طرز تهیه جامبالایا اسپانیایی

طبق مراحلی که آموزش داده می شود پیش بروید و یک غذای خارجی و خوشمزه برای خود و خانواده تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه جامبالایا اسپانیایی با نسبت های دقیقی کنار هم قرار گرفته اند و می توانید با ضرب یا تقسیم مقادیر مواد اولیه این غذا را برای تعداد نفرات بیشتر یا کمتر تهیه کنید.

بهترین طرز تهیه جامبالایا اسپانیایی

ابتدا باید داخل یک ماهیتابه روغن بریزید تا داغ شود و سپس مرغ را با کمی نمک و فلفل طعم دار کنید و هر سمت آن را حدود 5 دقیقه داخل روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شده و بپزد.

سپس آن را به تکه های 2 سانتی متری قسمت کرده و گوشه ای بگذارید.

پس از آن سبزیجات را درون یک قابلمه بریزید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا بپزند.

حالا باید سوسیس را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه محتویات را هم بزنید و بعد سیر را هم اضافه کرده و بگذارید که حدود 1 دقیقه با هم بپزند.

دستور پخت جامبالایا اسپانیایی

بعد از آن آب مرغ و نصف پیمانه آب و گوجه فرنگی را اضافه نمایید و صبر کنید تا به جوش بیفتد و پس از آن مرغ و برنج را اضافه کنید و حرارت گاز را کمتر کنید و صبر کنید تا 5 دقیقه به آرامی با هم بپزند و در قابلمه را هم بگذارید و بعد از این مدت از روی حرارت گاز بردارید و 30 الی 35 دقیقه منتظر بمانید که برنج نرم بشود و مایع بیشتری را به خود جذب کند. و بعد روی آن فلفل و نمک ریخته و آن را در دیس یا طرف دلخواه سرو کرده .

برای بهتر شدن غذا از سینه های مرغی که تکه شده و بدون پوست است استفاده کنید.

سیر و فلفل دلمه ای و کرفس و پیاز را هم ریز خرد کنید و قطعات سوسیس هم 1.5 سانتی متری خرد شده باشد و می توانید از کنسرو گوجه فرنگی پوست کنده هم استفاده نمایید .

با این مقدار از مواد اولیه می توانید برای 4 نفر این غذا را تهیه نمایید و در وعده های غذایی اصلی مانند نهار یا شام میل کنید.

امتیاز کاربران: 4.8 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا