طرز تهیه سوپ برش
طرز تهیه سوپ برش
سوپ برش از چغندر، هویج، کلم و گوجه فرنگی تشکیل میشود و نه تنها خوشمزه است بلکه رنگ قرمز سیر آن روی میز غذا نظر همه را به خود جلب میکند. در عین حال این سوپ بسیار مقوی و رژیمی محسوب میشود. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این سوپ خوشمزه آشنا میشویم.
مواد لازم برای تهیه سوپ برش
چغندر (لبو) متوسط سه عدد
سیب زمینی متوسط دو عدد
پیاز متوسط یک عدد
لوبیا کنسروی 400 گرم
برگ بو دو عدد
آب ده فنجان
آب مرغ یا گوشت شش فنجان
کنسرو گوجه فرنگی یک
آب لیمو چهار قاشق غذا خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایی خوری
شوید خرد شده یک قاشق غذا خوری
روغن چهار قاشق غذا خوری
هویج دو عدد
کلم پیچ نصف عدد
طرز تهیه سوپ برش
مرحله اول
در یک قابلمه بزرگ چغندرها را بپزید و روی حرارت متوسط به مدت یک ساعت قرار دهید تا چغندرها پخته و لبو شوند. لبوها را از آب بیرون بیاورید، کنار بگذارید و آب آن ها را نگه دارید.
مرحله دوم
سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل مستطیلی خرد کنید، داخل آب لبو بریزید و بپزید تا نرم شوند.
مرحله سوم
هویج را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را هم پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آنها را با روغن داخل ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجهها را به ماهیتابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
مرحله چهارم
کلم را خرد کرده و داخل قابلمه حاوی سیب زمینی بریزید.لبوها را به شکل نواری خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.
مرحله پنجم
آب مرغ یا گوشت، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.هویج، پیاز تفت داده شده و شوید را داخل سوپ بریزید و ۱۰ دقیقه بپزید تا جا بیفتد و تمام مواد نرم شوند.
مرحله ششم
سوپ را داخل ظرف مخصوص بریزید و خامه ترش را روی آن اضافه کنید.