طرز تهیه شیش طاووق لبنانی

طرز تهیه شیش طاووق لبنانی

مواد مورد نیاز


  • قاشق غذاخوری سیر پوره شده (من از 1 قاشق چای خوری پودر سیر استفاده کردم
  • پودر زیره و پودر تخم گشنیز از هر کدام یک قاشق چای خوری
  • 2 عدد سینه مرغ که به صورت مکعب خرد شده است
  • ففل سیاه و پاپریکا از هرکدام 1 قاشق مرباخوری
  • یک قاشق غذاخوری سس تند یا کچاب
  • یک عدد پیاز و فلفل دلمه ای
  • دو قاشق غذاخوری پر روغن
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 لیوان ماست پر چرب
  •  آب 1 عدد لیمو تازه

طرز تهیه و دستور پخت:

دستورهای گوناگونی برای تهیه جوجه کباب شیش طاووق لبنانی وجود دارد که این موضوع حاکی از سلیقه های متفاوت در پخت شیش طاووق لبنانی می باشد. هر کسی بنا به سلیقه خود ادویه مخصوص و مورد نظر خود را در طبخ این غذا دخالت داده و به همین دلیل نمی توان دستور پخت ثابت و مشخصی برای آن یافت. اما به عنوان نزدیک ترین دستور پخت مشابه با دستور اصلی می توان به آنچه در ادامه به طور مفصل شرح داده می شود، اشاره کرد.

مرحله اول تهیه شیش طاووق لبنانی:

در مرحله ابتدایی پخت جوجه کباب شیش طاووق لبنانی، 4 تا 5 حبه سیر تازه را آماده کرده و پس از جدا سازی پوست آن ها، رنده کنید. سپس سیر رنده ده را با نصف پیمانه سس مایونز ترکیب کرده و پس از آن 2 تا 3 قاشق غذاخوری آبلیمو و به مقدار دلخواه فلفل و نمک را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. لازم به ذکر است که برخی افراد تمایل دارند در این مرحله مقداری دارچین نیز به این مخلوط اضافه کنند که امری کاملا اختیاری می باشد.

سینه مرغ تهیه کرده را به قطعاتی با اندازه دلخواه و در عین حال مناسب برای جوجه کباب تکه تکه کرده و سپس این قطعات مرغ را به مخلوط سس و آبلیمویی که تهیه کرده اید، آغشته کنید.سپس آن ها را در یک ظرف شیشه ای یا پلاستیکی که دارای در می باشد، قرار داده و برای مدت زمان حداقل یک روز در یخچال نگه می داریم تا مرغ طعم مخلوط سس و آبلیمو را به خود بگیرد.                        

مرحله دوم تهیه شیش طاووق لبنانی:

در این مرحله سه عدد فلفل دلمه ای رنگی و یک عدد پیاز و 6 عدد قارچ کوچک را مربعی تکه تکه کرده و آن ها را زمانی که سینه مرغ آغشته به سس را به سیخ می کشید، در میان تکه های مرغ قرار بدهید.

مرحله سوم تهیه شیش طاووق لبنانی:

در این مرحله سیخ های آماده شده را بر روی آتش ذغالی که از پیش تهیه کده اید قرار داده و با استفاده از باد بزن به ملایمت باد بزنید تا مرغ ها پخته شوند. پس از پخت مرغ ها به میزان دلخواهتان، آن ها را از روی آتش برداشته و در ظرف مناسبی قرار دهید. گفتنی است که این کباب لبنانی را می توانید در فر و یا حتی ماهیتابه نیز بکشید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.55 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا