طرز تهیه “پلو شوشتری”

طرز تهیه “پلو شوشتری

مواد مورد نیاز


  • لوبیا چشم بلبلی پخته شده:دو لیوان
  • ادویه، نمک و فلفل:به میزان لازم
  • زعفران:یک قاشق چایخوری
  • فیله مرغ: نیم کیلوگرم
  • پیاز سرخ شده:یک عدد
  • شوید تازه:دو لیوان
  • برنج: یک کیلوگرم

طرز تهیه پلو شوشتری :

برنج را چند ساعت خیس کنید و آبکش کنید. فیله های مرغ را تکه تکه کنید و با پیاز سرخ شده تفت دهید.

زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه ها و یک استکان آب روی حرارت قرار دهید.

وقتی آب داخل فیله ها بخار شد ، شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزایید و لابه لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید.

نکته:

بجای شوید تازه می توان از شوید خشک استفاده کرد.

با گوشت چرخ کرده قلقلی یا تکه های گوشت شتر مرغ نیز می توان این پلو را تهیه کرد.

پلو شوشتری
نکات تکمیلی در مورد پلو شوشتری

پلو شوشتری جزو غذای محلی – جنوبی می باشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه می باشد.
پلو شوشتری را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.55 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا