طرز تهیه پلو انار شیرازی با مرغ

طرز تهیه پلو انار شیرازی با مرغ

مواد مورد نیاز


  • سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
  • گشنیزخرد شده: ۱ پیمانه
  • روغن مایع: مقدار کافی
  • زعفران دمکرده: ۱ قاشق غذاخوری
  • انار دان شده: ۱ پیمانه
  • برنج: ۳ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲حبه
  • نمک، فلفل، زردچوبه: مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

غذاهای مخلوط بخصوص انهایی که به صورت مخلوط میوه با برنج هستند (آلبالو پلو – پلو سیب و…) بسیار خوشمزه هستند یکی از غذاهای خوشمزه شیرازی و یا بعبارتی قزوینی (برخی افراد ریشه این غذا را شیرازی می دانند و برخی اصالت آن را به قزوین نسبت می دهند).

در این مطلب طرز تهیه پلو انار شیرازی را که شامل سینه مرغ و گشنیز خرد شده و ادویه و پیاز و روغن مایع و انار دان شده و برنج و زعفران دمکرده است را برایتان می نویسم و امیدوارم آن را در منزل تهیه کرده و برای وعده غذایی ناهار میل کنید.

مرحله اول تهیه انار پلو شیرازی:

ابتدا و برای شروع تهیه این غذا ۱ عدد سینه مرغ را شسته و ان را داخل قابلمه می ریزیم و به قابلمه اب اضافه می کنیم و قابلمه را روی گاز گذاشته و زیر ان را روشن می کنیم و سینه مرغ را داخل قابلمه همراه با دو حبه سیر خرد شده و ۱/۲ پیاز خرد شده آبپز می کنیم. با وارد کردن چنگال در مرغ از پخت ان مطمئن می شویم، سپس بعد از پخت آن را از قابلمه بیرون می آوریم.

مرحله دوم تهیه انار پلو شیرازی:

سپس در ادامه در این مرحله، نصف دیگر پیاز را که از مرحله قبل یاقی مانده بود، به صورت ریز و نگینی با چاقو خرد می کنیم و داخل یک تابه مایع روغن ریخته و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد پیاز را در تابه تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود.

مرحله سوم تهیه انار پلو شیرازی:

سپس در ادامه در این مرحله، مرغ آبپز شده مرحله اول را بعد از سرد شدن با دست ریش ریش می کنیم. سپس آن را به تابه پیاز اضافه می کنیم و همراه با نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران دمکرده مرغ را در تابه تفت می دهیم تا مزه دار شود.

مرحله چهارم تهیه انار پلو شیرازی:

سپس در ادامه در این مرحله، ۱ پیمانه گشنیز شسته شده و خرد شده را به تابه مرغ تفت داده شده مرحله قبل اضافه می کنیم و ان را برای مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم، سپس به ان ۱ پیمانه انار دان شده اضافه می کنیم و آن را نیز کمی درتابه تفت می دهیم و با مواد داخل تابه مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم تهیه انار پلو شیرازی:

سپس در ادامه در این مرحله، ۳ یپمانه برنج را داخل یک قابلمه همراه با اب و نمک می ریزیم و قابلمه را روی گاز می گذاریم و منتظر می شویم تا برنج داخل قابلمه بجوشد و بیرونش بپزد و مغزش خام باشد و نیم پز شود، سپس آن را آبکش می کنیم.

مرحله ششم تهیه انار پلو شیرازی:

سپس در ادامه در این مرحله، کف یک قابلمه را کمی روغن مایع می ریزیم ودر صورت تمایل برای ته دیگ از سیب زمینی ورقه شده و یا نان استفاده می کنیم و یا از برنج ابکش شده مرحله قبل کمی کف قابلمه می ریزیم و روی ان را از مخلوط انار و گشنیز و مرغ تفت داده شده می ریزیم و سپس روی مواد را مجددا یک لایه برنج می ریزیم و روی برنج را با مخلوط انار و گشنیز و مرغ می پوشانیم و این کار را انجام می دهیم تا برنج و مواد میانی ما تمام شود، سپس در ب قابلمه را بسته و قابلمه را روی شعله ملایم گاز گذاشته و برنج را دم می کنیم.

مرحله هفتم تهیه انار پلو شیرازی:

سپس در ادامه در این مرحله، وقتی برنج دم شد و پخت، آن را در ظرف مناسب می ریزیم و در صورت تمایل روی آن را با مواد دلخواه تزیین می کنیم و آن را برای وعده غذایی ناهار همراه با سبزی خوردن و سالاد شیرازی و ماست و زیتون پرورده و .. میل می کنیم.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.79 ( 4 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا