موضوعات داغ

طرز تهیه ماهی سالمون با سالاد نودل

طرز تهیه ماهی سالمون با سالاد نودل


  • روغن هسته انگور ۲ قاشق غذاخوری
  • فیله سالمون ۱۰۰ گرمی ۴ عدد
  • عسل ۲ قاشق غذاخوری
  • سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه برنج ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نودل برنج ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای زرد خرد شده ۱ عدد
  • نخود فرنگی با غلاف خرد شده ۱ پیمانه
  • خیار خرد شده ۱ پیمانه
  • پیازچه حلقه شده ۱/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

سس کنجد ماهی سالمون با سالاد نودل


  • سرکه برنج ۴ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد ۳ قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • عسل ۲ قاشق چایخوری
  • آبلیمو ۲ قاشق چایخوری
  • پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • کنجد برای تزیین به مقدار کافی

طرز تهیه ماهی سالمون با سالاد نودل:

۲ قاشق عسل برتر، سس سویا، ۱ قاشق آبلیمو، ۱ قاشق سرکه برنج، نصف قاشق چایخوری پودر سیر، نصف قاشق چایخوری زنجبیل برتر، پودر سیر و فلفل قرمز را در کاسه کوچکی بریزید و با هم مخلوط کنید.

فیله ماهی سالمون را داخل یک کیسه زیپدار بزرگ قرار دهید. سس آماده شده در مرحله قبل را هم به آن اضافه کنید. زیپ کیسه را ببندید و آن را یک ربع ساعت تا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا ماهی طعمدار شود.

در کاسه کوچکی، مواد لازم برای سس کنجد یعنی سرکه برنج، روغن کنجد، عسل، آبلیمو، پودر سیر و زنجبیل را بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

برای تهیه سالاد نودل، یک قابلمه آب را روی شعله بگذارید تا بجوشد. سپس نودل برنج را به آن اضافه کنید و بلافاصله با آب سرد آبکش کنید. نودل را در کاسه بزرگی بریزید. فلفل دلمه ای و خیار را به صورت رشته ای خرد کنید و به آن اضافه نمایید. نخود فرنگی و یازچه را نیز به صورت حلقه ای خرد کنید و داخل کاسه بریزید. سس کنجد را روی سالاد بریزید و مواد را زیر و رو کنید تا همه آنها به سس آغشته شوند.

ماهی سالمون را از یخچال خارج کنید. تابه نچسبی را روی شعله بگذارید تا داغ شود. کف تابه را با ۳ قاشق روغن هسته انگور چرب کنید. فیله ها را از سمت گوشتی در تابه قرار دهید و ۴-۵ دقیقه سرخ کنید. سپس آنها را برگردانید به طوری که پوست آنها با کف تابه تماس داشته باش.

امتیاز کاربران: 4.7 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا