طرز تهیه کیک سابله

طرز تهیه کیک سابله

مواد مورد نیاز


  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر بادام: 100 گرم
  • پودر قند: 60 گرم
  • آرد: 280 گرم
  • تخم مرغ : 1عدد
  • کره: 150گرم

مواد لازم برای کرم میانی کیک


  • پنیر ماسکارپونه: 200 گرم
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر قند: 80 گرم
  • خامه: 200 گرم

کیک سابله که با نام های بیسکوکیک و کوکی حروفی نیز شناخته می شود، از جدیدترین مدل های کیک می باشد که در چند سال اخیر در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده است و به دلیل تنوع زیاد و تزیینات گوناگونی که دارد. 

دستور تهیه کیک سابله:

ابتدا پودر قند، وانیل و کره ای که به دمای محیط رسیده را در کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس تخم مرغ را افزوده و مجدد هم بزنید تا مواد یکدست شود.

بیسکوکیک خانگی

در مرحله بعد آرد را به وسیله الک در دو نوبت به مواد افزوده و خوب مخلوط نمایید. در ادامه پودر بادام و نمک را هم بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.خمیر را کمی با دست ورز دهید و برای یک ساعت در یک پلاستیک کنار بگذارید تا بماند.دقت کنید که خمیر هوا نکشد چون باعث می شود خمیر داخل یخچال خشک شود.

بعد از یک ساعت خمیر را روی یک کاغذ روغنی قرار داده و روی آن را با یک لایه سلفون بپوشانید و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید. در ادامه الگوی موردنظر را روی خمیر قرار داده و آن را برش بزنید.

بیسکو کیک

خمیر برش خورده را برای 12 تا 15 دقیقه در فری که با دمای 175 درجه گرم شده بپزید. در این میان باقی مانده خمیر را جمع کرده و مجدد روی یک کاغذ روغنی باز کرده و الگو را روی آن قرار داده و برش بزنید. بعد از اینکه لایه ابتدایی کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و لایه دوم را برای 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید.

در این میان 200 گرم خامه و 40 گرم پودر قند را با هم مخلوط کرده و داخل فریزر بگذارید تا برای 60 دقیقه بماند. بعد از 60 دقیقه خامه را از فریزر خارج کرده و با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد. در مرحله بعد پنیر خامه ای را در کاسه ای بریزید و با پشت قاشق آن را له کنید سپس 40 گرم باقی مانده پودر قند و وانیل را افزوده و با همزن بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. در ادامه خامه فرم گرفته را به مخلوط پنیر اضافه کنید و با کمک یک لیسک آن را دورانی هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شود.

حالا مواد بدست آمده را داخل یک قیف با ماسوره ساده بریزید و کنار بگذارید. لایه اول کیک را بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن را با خامه ای که درست کرده اید شکوفه بزنید طوری که کل سطح کیک با مخلوط خامه و پنیر پر شود. حالا لایه دوم کیک را به آرامی روی لایه قبلی قرار داده و مجدد روی لایه دوم را هم مثل لایه قبلی با خامه شکوفه بزنید تا روی کار کاملا با خامه پوشیده شود.

کیک سابله

برای تزیین می توانید از توت فرنگی و توت سیاه استفاده کنید و سرو نمایید.تزیین کیک کاملا سلیقه ای است و به روش دلخواهتان می توانید این کار را انجام دهید.

نکات تکمیلی در مورد کیک سابله

کیک سابله جزو کیک و شیرینی – انواع کیک می باشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه می باشد.
کیک سابله را می توانید در وعده دسر سرو کنید.

امتیاز کاربران: 3.3 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا