طرز تهیه برنج ریزوتو

طرز تهیه برنج ریزوتو


  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان: 115 گرم
  • آب گوشت 1 تا 2 لیتر
  • فیله مرغ: 400 گرم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • قارچ: 500 گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • ساقه کرفس 1 عدد
  • برنج 400 گرم
  • کره 50 گرم
  • سیر 2 حبه
  • پیاز 1 عدد

طرز تهیه برنج ریزوتو 

ساقه کرفس، سیر و پیاز را ریز خرد کنید.
آب گوشت با سبزیجات را حرارت دهید.
در ظرف جداگانه روغن زیتون و کره را با شعله کم حرارت دهید تا آب شوند.
کرفس، سیر پیاز را در تابه به مدت 15 دقیقه تفت دهید.
وقتی سبزیجات نرم شدند برنج را اضافه کنید و شعله را متوسط کنید.
وقتی برنج نرم شد یک پیمانه از آب گوشت گرم شده را به برنج اضافه کنید.
به مقدار لازم نمک به آب برنج اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا برنج طلایی نشود. کمی که پخت دوباره آب گوشت اضافه کنید.
مخلوط را هم به طور مداوم هم بزنید. توجه داشته باشید که اجازه دهید آب گوشتی که اضافه کرده اید به خورد برنج برود و برنج حالت خمیری داشته باشد و سپس آب گوشت اضافه کنید. تا 51 دقیقه ادامه دهید تا برنج شما بپزد اگر تا آن زمان برنج نپخته بود و آب گوشتتان تمام شد، م‮ی توانید از آب جوش استفاده کنید.
از روی حرارت بردارید و سپس پنیر پارمزان را اضافه کنید.
در ظرف را محکم بپوشانید تا 2 دقیقه اجازه دهید جا بیفتد.
حال برنج ریزوتوی شما آماده است. نگذارید زمان زیادی از پخت آن بگذرد؛ آن را تازه تازه میل کنید.

برنج ریزوتو

نکات تکمیلی در مورد برنج ریزوتو

برنج ریزوتو جزو غذای ملل – ایتالیایی می باشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه می باشد.
برنج ریزوتو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد.

امتیاز کاربران: 4.8 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا