موضوعات داغ

طرز تهیه رامن (غذای معروف ژاپنی

طرز تهیه رامن (غذای معروف ژاپنی


  • کره (یا روغن(اختیاری)) :1قاشق غذاخوری
  • جلبک دریایی ( در صورت تمایل ) 2 ورق
  • گوشت گوسفند با استخوان نیم کیلو
  • سس ورسسترشایه 100 میلی لیتر جهت چاشنی رامن
  • روغن کنجد 150 میلی لیتر
  • زنجبیل نصف قاشق چای خوری جهت طعم دهی به رامن
  • رب گوجه فرنگی :به میزان لازم
  • رب گوجه ‌فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • سیر:3 تا 4حبه
  • نودل :یک بسته
  • پیازچه 5 شاخه
  • هویج :1عدد
  • قارچ 5 عدد متوسط
  • سبزی تره 100 گرم
  • فلفل چینی 1 عدد
  • تخم مرغ آب پز 1 عدد
  • سس سویا 250 میلی لیتر
  • پودر چیلی به میزان لازم
  • کنجد 100 گرم
  • ذرت 100 گرم

طرز تهیه رامن (غذای معروف ژاپنی

برای تهیه رامن ، ابتدا ، گوشت های استخوان دار را داخل کاسه ای آب سرد ریخته ، به طوری که آب سرد ، سطح گوشت ها را بپوشاند و بگذارید ظرف گوشت ، یک ساعت کنار بماند و پس از 1 ساعت ، گوشت را آبکش کنید و آن را بشویید.

سپس یک قابلمه متوسط را بر روی شعله گاز بگذارید و دو سوم آن را ، آب پر کنید و اجازه دهید که آب آن به جوش آید و پس از به جوش آمدن ، تکه های گوشت را درون آن قرار دهید و اجازه دهید که 15 دقیقه بجوشد و پس از 15 دقیقه ؛ مجدد آن را آب کش کنید و اجازه دهید که دوباره بجوشد.

حال در این مرحله ، استخوان های گوشت ها را جدا کنید و درون قابلمه ای قرار دهید و به آن سیرهای خلالی شده وپیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید.

سپس بر سطح مواد ، فلفل چینی خرد شده ، قارچ های ورقه ای شده ، سبزی تره خرد شده و نیمی از پیازچه های نگینی شده و گوشت ها را اضافه نمایید و بر روی آنها ، زنجبیل را بپاشید و تا سطح مواد ، قابلمه را از آب پر کنید و بر روی شعله قرار دهید تا آب به جوش آید و اجازه دهید که مواد ، درون آن کامل بپزند.

در مرحله بعد از پخت رامن ، تخم مرغ را آب پز نمایید و پوست آن را جدا کنید و کنار بگذارید.

حال در مرحله بعد از پخت رامن ،

گوشت ها را ورقه ای نمایید و درون کاسه ای 200 میلی لیتر سس سویا و سس ورسسترشایه را به همراه 100 میلی لیتر روغن کنجد و نمک و فلفل مخلوط کنید و سپس تکه های گوشت را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید که یک ساعت درون آن بمانند تا مزه دار شوند حال ، هر دو طرف ورقه های گوشت را پس از یک ساعت ، درون تابه ای سرخ کنید و به آن مقداری آب و سس ترکیبی را اضافه نمایید و اجازه دهید که گوشت ها خوب بپزند و پس از پخته شدن ، آنها را ریش ریش کنید و کنار بگذارید ، سپس درون قابلمه ای دیگر ، آب را به جوش آورید و به آن ، نودل ها را اضافه نمایید و اجازه دهید که نودل ها 5 دقیقه درون آن بجوشند.

سپس پس از 5 دقیقه ، نودل ها را آب کش نمایید و محتوای قابلمه ای که درون آن ، استخوان ها قرار داشت را نیز درون آب کش ، صاف نمایید.

حال در مرحله نهایی از پخت رامن نوبت به تکمیل رامن می رسد که برای این منظور می باید ، درون کاسه ای ، به ترتیب مواد زیر را اضافه نمایید.

50 میلی لیتر روغن کنجد و 50 میلی لیتر سس سویا به همراه 3 پیمانه آب گوشت ، سپس به مواد ، نودل و تخم مرغ آب پز نگینی را اضافه نمایید.

در مرحله بعد ، گوشت ریش ریش شده را به همراه باقی پیازچه ها و ذرت و کنجد به مواد اضافه نمایید و مواد را با یکدیگر ، ترکیب نمایید و در صورت تمایل ، پیش از سرو ، دو تکه جلبک دریایی را در کنار ظرف رامن بگذارید

نکات تکمیلی

۱. مقدار زنجبیل افزوده باید خیلی کم باشد.

۳. به منظور خوشمزه تر شدن غذا می توانید مقداری سس سویا نیز به آن بیفزایید.

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا