طرز تهیه بامیه رمضان

طرز تهیه بامیه رمضان

مواد مورد نیاز


  • زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ درشت 2 عدد
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • آبليمو 1 قاشق چایخوری
  • گلاب 1/2 پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • کره 50 گرم
  • آب 1 پیمانه
  • آرد 1 پیمانه
  • برای شربت:
  • شكر 2 پیمانه
  • آب 1 پیمانه

شیرینی بامیه خوشمزه ماه رمضان برای همه آشناست. خب حالا وقتش است که دستور تهیه بامیه خانگی برای داشتن 
بامیه خوش فرم تر بهتر است نگذارید روغن خیلی داغ شود. فقط در حدی که گرم شود کافی است،چون به این ترتیب فرصت پف کردن پیدا می کنند. به این ترتیب زمان پخت بیشتری لازم است اما نتیجه عالی آن قطعاً ارزشش را دارد.

طرز تهیه بامیه

مرحله اول: شربت بامیه

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد).

مرحله دوم:

آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید. سپس آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود. در ادامه 2 قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

تهیه خمیر بامیه

مرحله سوم:

حدود 10 دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید و مدام هم بزنید تا خمیر بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید. وانیل را نیز همزمان با تخم مرغ به خمیر بامیه اضافه کنید.

تخم مرغ خمیر بامیه
مرحله چهارم:

داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید. خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یکدست
سرخ شوند. این مرحله حدود 20-30 دقیقه طول میکشد. پس باید کمی صبر و حوصله به خرج دهید

خمیر بامیه در قیف

قابلمه را خیلی پر نکنید تا بامیه ها حسابی پف کنند و داخلشان پوک شود. با کم نگه داشتن دمای روغن شیرینی فرم صاف تر و قشنگ تری پیدا می کند. قبل از ریختن سری دوم، بگذارید روغن از دما بیافتد و کمی خنک شود. (این نکته خیلی مهم هست.)

سرخ کردن بامیه

مرحله پنجم:

آنها را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه گرفته شود.

سپس به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ( حدود 3 دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی است). شیرینی بامیه آماده است. نوش جان!

غلتاندن بامیه در شربت

نکته های کلیدی تهیه بامیه
1- در زمان ریختن خمیر داغ داخل شربت، شربت باید خنک شده باشد.

2- موقعی که خمیر را داخل روغن می ریزید، روغن نباید داغ شده باشد. در غیر این صورت بامیه فرصت پف کردن پیدا نمی کند و ترد نمی شود. فرمش هم قشنگ و صاف نمی شود.

امتیاز کاربران: 2.53 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا