طرز تهیه پولنتا
طرز تهیه پولنتا
پولنتا یک غذای رایج ایتالیایی که با انواع سس گوشت، سس قارچ و خوراک راگو سرو میشه. مقدار و نوع پنیری که توی طرز تهیه پولنتا به کار میره به خودتون بستگی داره.
مواد لازم جهت پولنتا :
آب: ۴ پیمانه
نمک: یک و یک چهارم قاشق چایخوری
آرد ذرت زرد: 1پیمانه
کره: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامهای: یک چهارم پیمانه
پولنتا
طرز تهیه پولنتا :
۴ پیمانه آب رو با یک و نیم قاشق چایخوری نمک توی تابه میریزیم و روی حرارت میذاریم تا آب جوش بیاد.
آرد ذرت رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا هیچ گلولهای توش نمونه.
وقتی مایع شروع به غلیظ شدن کرد حرارت رو خیلی کم میکنیم.
کره رو اضافه میکنیم و در تابه رو میذاریم.
پولنتا ۲۵ دقیقه باید روی حرارت ملایم بمونه.
مرتب مواد رو هم میزنیم تا به کف تابه نچسبه.
پنیر خامه ای رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
پولنتای پنیری آمادهست، اونو میذاریم خنک شه و سرو میکنیم.