طرز تهیه پولنتا

پولنتا یک غذای رایج ایتالیایی که با انواع سس گوشت، سس قارچ و خوراک راگو سرو میشه. مقدار و نوع پنیری که توی طرز تهیه پولنتا به کار میره به خودتون بستگی داره.

مواد لازم جهت پولنتا :

آب: ۴ پیمانه

نمک: یک و یک چهارم قاشق چایخوری

آرد ذرت زرد: ۱پیمانه

 کره: ۲ قاشق غذاخوری

 پنیر خامه‌ای: یک چهارم پیمانه

پولنتا

طرز تهیه پولنتا :

۴ پیمانه آب رو با یک و نیم قاشق چایخوری نمک توی تابه می‌ریزیم و روی حرارت می‌ذاریم تا آب جوش بیاد.

آرد ذرت رو کم کم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا هیچ گلوله‌ای توش نمونه.

وقتی مایع شروع به غلیظ شدن کرد حرارت رو خیلی کم می‌کنیم.

کره رو اضافه می‌کنیم و در تابه رو می‌ذاریم.

پولنتا ۲۵ دقیقه باید روی حرارت ملایم بمونه.

مرتب مواد رو هم می‌زنیم تا به کف تابه نچسبه.

پنیر خامه ای رو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

پولنتای پنیری آماده‌ست، اونو می‌ذاریم خنک شه و سرو می‌کنیم.