طرز تهیه کیک آلو و هلو,كيک آلو و هلو

موردمصرف:دسر

آماده سازی: 60 دقیقه

پخت: 50 دقیقه

کره:  180 گرم

 تخم مرغ : 4 عدد

 شیر: 100 میلی لیتر (1 استکان)

 آلو:6 عدد

هلو: عدد

شکر:180 گرم

وانیل: چند قطره (به میزان لازم)

آرد: 220 تا 240 گرم

بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق مربا خوری

جوش شیرین: نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :

همه مواد را از قبل از يخچال بيرون می آوريم ( كره ١٨٠ گرم تخم مرغ ٤ عدد ، شير يک استكان يا ١٠٠ ميل ) تا به دما مناسب برسند

قالب موردنظر را با كمى كره چرب و روى كره را خوب با شكر قهو ه اى بپوشانيد براى كاراملى كردن ( نياز به پاشيدن آرد نيست ).

سپس شش عدد آلو را نصف كرده روى شكر ته قالب بچيند و سه عدد آلو و يک عدد هلو را ريز خرد مي كنيم براى داخل كيک و كنار مي گذاريم.

حالا ١٨٠ گرم شكر را با ١٨٠ گرم كره خوب با همزن بزنيد تا مواد يك دست و كرم رنگ شود ، ٤عدد تخم مرغ را يكى يكى اضافه و خوب هم ميزنيم سپس چند قطره وانيل يا وانيل شوگر اضافه مي كنيم و هم مي زنيم من مقدارى پودر هل و دارچين به مايه كيک اضافه كردم.

در اين جا فر را روشن كردم تا گرم شود و و زياد داغ نشود با حرارت ١٨٠، حالا آرد ( ٢٢٠ گرم تا ٢٤٠ گرم )، يك و نيم قاشق مرباخورى بكينگ پودر و نصف قاشق چايخورى جوش شيرين سه بار الك كرده و كم كم با شير به مواد اضافه و با همزن دستى مي زنيم تا مخلوط شود.

در آخر هم آلو و هلو خرد شده و كمى پودر بادام افزودم هم زدم و مايه را داخل قالب روى آلوهاى چيده كه ته قالب گذاشته بوديم ريختم و كيک را براى مرحله پخت در فر بمدت ٥٠ دقيقه قرار دادم.

من اين ميزان مواد را در دو تا قالب كوچک ريختم براى همين بافت كيک خيلى نرم و جالب شده بود بستگى به اندازه قالبتان دارد.

بعد از پخت و خنك شدن كيک آلو و هلو وارونه کرده  و سرو می کنیم.