موضوعات داغ

طرز تهیه آجیل پلو

طرز تهیه آجیل پلو

مواد مورد نیاز


  • گردو ، بادام ، فندق ، بادام هندی و پسته: از هر کدام 100 گرم
  • پیاز خلال و سرخ شده: پنج عدد
  • روغن مایع ،نمک و زعفران: به میزان لازم
  • مرغ یا گوشت: یک کیلوگرم
  • برنج: یک کیلوگرم
  • کشمش: 100 گرم
  • نمک به مقدار کافی
  • کره: 100 گرم
  • طرز تهیه آجیل پلو مخصوص

     

    گوشت یا مرغ را به همراه پیاز ، کمی نمک و مقداری آب بپزید. برنج را بشویید و 2 -3 ساعتی در آب و نمک خیس دهید.

    در این فاصله هر یک از آجیل ها را به صورت جداگانه با پیاز داغ و کره تفت دهید و کنار بگذارید.

    برنج را طبق معمول آبکش کنید و دم دهید.

    بعد از اینکه برنج پخت، آن را با گوشت پخته شده به صورت لایه لایه در ظرف بکشید و در آخر آجیل ها را روی برنج بکشید و طرح دهید.

    در آخر هم روی برنج روغن داغ بریزید.

    تهیه آجیل پلو

     

    نکاتی در مورد تهیه ی آجیل پلو:
  • برای تهیه آجیل پلو باید میزان آجیل ها یکسان باشد.
    اگر آجیل ها خیلی بزرگ هستند باید آن ها را خرد کنید.
    از هر کدام از آجیل ها که خوشتان نمی آید می توانید آجیل دیگری جایگزین کنید.
    استفاده از دارچین طعم برنج را بهتر خواهد کرد.
    از هر برنجی می توان این پلو را تهیه کرد.
    اگر از گوشت قرمز استفاده کردید زمان پخت آن طولانی تر خواهد بود.
  • امتیاز کاربران: 4.65 ( 2 رای)
    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا